Test Drive Unlimited 2 se dočkal patche
Test Drive Unlimited 2 Novinka Test Drive Unlimited 2 se dočkal patche

Test Drive Unlimited 2 se dočkal patche

Michal Burian

Michal Burian

6

Eden Games vydali první opravný balíček pro konzolové verze závodů Test Drive Unlimited 2. Co opravuje a kdy vyjde druhý?

Reklama

Xbox 360 verze TDU 2 se dočkala konečně prvního patche, který se zaměřil na opravu uložených pozic, hru si opět budete moci vychutnat naplno.

Jde o první patch, druhá část, která se bude zabývat problémy s připojením a povolí Club a MyTDULife funkce, vyjde v pondělí.

"Pracovali jsme pilně na stabilizování připojení a na problémech s přihlášením do online světa, stejně jako na správném fungování funkce Club, která se brzy vrátí zpět do online režimu. Casino bylo optimalizováno a již se neobjevují chyby způsobující, že hráči přišli o peníze. V současné době vše pilujeme a zaměříme se na podvádění," dodali tvůrci k prvnímu opravnému balíčku konzolových verzí TDU 2.

V brzké době by měl vyjít patch také pro PlayStation 3 verzi, jenž musí nejprve schválit Sony. Co se týče počítačové verze, již koncem února se objevil na síti patch, který opravil nejzávažnější chyby.

Eden Games slíbilo hráčům, že se jim omluví za chyby a nemožnost hrát Test Drive Unlimited 2 dodatečným obsahem, jenž bude zdarma. Podle nejnovějších informací by měl vyjít již brzy. Tak uvidíme...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama