Těšte se na Hero Must Die. Again a Daemon X Machina
Daemon X Machina Novinka Těšte se na Hero Must Die. Again a Daemon X Machina

Těšte se na Hero Must Die. Again a Daemon X Machina

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Fantasy anti-RPG vyjde již tento měsíc a mecha akce dorazí na PC.

Reklama

Hero Must Die. Again

Degica Games oznámili vydání anti-RPG akce Hero Must Die. Again pro PlayStation 4 a PC (přes službu Steam) na 26. února a hned další den, tedy 27. února, se můžeme těšit na Switch verzi. Západní vydání bude podporovat anglický i japonský dabing.

Asi by stálo za to vysvětlit, proč je tato hra označována jako "anti-RPG". Tak tedy: ujmete se role hrdiny a vaše poslední vzpomínka je na boj s démonem Guilem, který vyhrajete, za což vám bude celý svět neskutečně vděčný, protože jste jej zachránili před jistou smrtí. Tedy ne svět, ale živé bytosti.

Jenže to prostě vypadá, že jste na konci bitvy tak nějak zemřeli spolu s démonem. Ale prostě jste ten pravý "vyvolený" a díky tomuto vašemu obrovskému skutku, vám bohové dají dalších pět dní na to, abyste pěkně v klidu uspořádali své světské záležitosti. Jenže to není zadarmo, váš ubývající čas si rychle vybere svou daň a postupně budete slabší a slabší.

Vaše postava tak začíná jako nejsilnější hrdina a postupem času slábne. Vtipné na tom je, že hra nabízí více než 50 různých pohřbů (čti zakončení) v závislosti na tom, čeho jste stihli dosáhnout.

Hero Must Die. Again pochází z pera renomovaného tvůrce Shoji Masudy (třeba Linda³ nebo Oreshika), který přichází s velkolepým anti-RPG o stárnutí a smrti, které bylo do dnešní doby ve své vylepšené podobě k dispozici pouze v Japonsku na PS Vitě (od března 2016). Do té doby šlo o mobilní hru s názvem Hero Must Die.


Daemon X Machina

O mecha akci Daemon X Machina jsme na našich stránkách hovořili již několikrát. Já osobně ji beru jako jednu z nejlepších her loňského roku, kdy vyšla v září pouze na konzoli Switch.

XSEED Games teď vydají hru také ve verzi pro PC, ale pouze digitálně přes Steam, a to již 13. února. V současné době ji můžete předobjednávat se slevou 20% ze standardní ceny 59,99 euro, která pak bude během prvního týdne po vydání ponížena o 10%.

Všechny kopie zakoupené ještě před vydáním hry, nebo pak během prvního měsíce, budou obsahovat exkluzivní bonusy, jako je mech Arsenal, obleky pro postavy Outer a sada zbraní. A dále Prototype Arsenal Set, který obsahuje mecha Prototype Arsenal a Prototype Plugin outfit, půjde zakoupit až po vydání. A nakonec je tady sada Metallic Equipment, která obsahuje pět jedinečných zbraní a oblečení Metallic Plugsuit, která se pak ale nikdy nebude prodávat samostatně.

PC verze Daemon X Machina bude upgradovaná vizuálně, bude mít různé možnosti přizpůsobení a nastavení a bude podporovat hrané pomocí gamepadu nebo klávesnice a myši. Kromě některého licencovaného dodatečného obsahu ke stažení, bude PC verze vydána se všemi aktualizacemi ze Switch verze, včetně nového Arsenal vybavení, kosmetických doplňků, bitev Colossal Immortal a kooperačního režimu Exploration Mission.

Hráči si budou moci vybrat mezi 30, 60, 120, 144 a 200 fps. Hra bude podporovat rozlišení až 4k a poměr stran 16: 9 s černými pruhy kolem obrazovky. Pokud jde o nastavení grafiky, bude možné pohrát si s kvalitou textur (ty budou dostupné i ve vysokém rozlišení), kvalitou stínování, hloubkou ostrosti a anti-aliasingem.

Xseed a Marvelous také potvrdili, že PC verze nebude obsahovat DLC, která vznikla kolaborací s Eureka Seven a Code Geass. Ta vyšla pouze pro japonskou verzi hry.

Zdroj: Dedica Games a XSEED Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama