Vyšlo RPG Hero Must Die. Again, následuje Granblue Fantasy: Versus
Novinka Vyšlo RPG Hero Must Die. Again, následuje Granblue Fantasy: Versus

Vyšlo RPG Hero Must Die. Again, následuje Granblue Fantasy: Versus

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

NinNinDays míří na Switch, Panzer Paladin a Aokana v létě

Reklama

Hero Must Die. Again

Hero Must Die. Again od Pyramid a G-Mode vydali startovní trailer tomuto svému "fantasy anti-RPG", které vyšlo pro PlayStation 4 a PC (přes Steam) 26. února a hned od 27. února jej můžete koupit i ve verzi pro Switch. Západní vydání podporuje anglický i japonský dabing.

V Hero Must Die. Again se ujmete role hrdiny, jehož vaše poslední vzpomínka je na boj s démonem Guilem, který sice vyhrajete (za což vám bude celý svět neskutečně vděčný, protože jste jej zachránili před jistou smrtí), jenže to prostě vypadá tak, že jste na konci bitvy víceméně zemřeli spolu s démonem. Tedy ne méně, ale více.

Jenže jste ten pravý „vyvolený“ a díky tomuto vašemu obrovsky šlechetnému skutku, vám bohové dají dalších pět dní na to, abyste pěkně v klidu uspořádali své světské záležitosti. Jenže to není zadarmo, váš ubývající čas si rychle vybere svou daň a postupně budete slabší a slabší.

Vaše postava tak začíná jako nejsilnější hrdina a postupem času slábne. Vtipné na tom je, že hra nabízí více než 50 různých pohřbů (čti zakončení) v závislosti na tom, čeho jste stihli dosáhnout.

Hero Must Die. Again pochází z pera renomovaného tvůrce Shoji Masudy (třeba Linda³ nebo Oreshika), který přichází s velkolepým anti-RPG o stárnutí a smrti, které bylo do dnešní doby ve své vylepšené podobě k dispozici pouze v Japonsku na PS Vitě (od března 2016). Do té doby šlo o mobilní hru s názvem Hero Must Die.

Níže se ještě můžete podívat na 58 minut dlouhé gameplay video z PS4 verze hry.


Granblue Fantasy: Versus

A teď trochu pozitivně i negativně. Granblue Fantasy: Versus vyjde v Evropě pro PlayStation 4 již 27. března, ale vydavatel Marvelous Europe zároveň oznámil i jednu špatnou zprávu. Jde o to, že fyzické prémiové vydání hry, které mělo být k mání exkluzivně v evropském eshopu Marvelous, bylo zrušeno kvůli časovému prodlení a zpoždění výroby této edice.

V Evropě tedy bude Granblue Fantasy: Versus k dispozici fyzicky pouze ve standardní verzi. Digitálně pak ve standardní verzi a v edicích Digital Character Pass Set a Digital Deluxe. Ty obsahují kopii hry, PS4 téma a avarata, Character Color Pack, Character Pass (5 postav), Lobby Avatar Item: Nice-Abs Power Vyrn a kódy k získání předmětů do mobilní verze hry Granblue Fantasy (1x Gold Brick, 1x Sunlight Stone, 1x Sephira Evolite nebo 10x Damascus Crystal). Deluxe edice obsahuje navíc digitální artbook, digitální soundtrack a PlayStation 4 téma s exkluzivním uměleckým artworkem.


Aokana: Four Rhythms Across the Blue

PQube letos v létě vypustí na trh PlayStation 4 a Switch verzi vizuálního románu Aokana: Four Rhythms Across the Blue od studia Sprite. Tento román vyšel poprvé v Japonsku ve verzi pro PC v listopadu 2014, následované PS Vita verzí v únoru 2016, PlayStation 4 verzí v lednu 2017, Switch verzí v březnu 2018 a na iOS a Android se hra dostala v srpnu 2018. Verze pro PC byla vydána v angličtině v září 2019.

Příběh Aokany je zasazen do světa, kde byly vynalezeny a vyrobeny ve funkční verzi antigravitační boty. Díky schopnosti volně létat po nebi se stal populárním nový druh sportu jménem Flying Circus.


NinNinDays

Romantický vizuální román NinNinDays by se dal velmi jednoduše popsat větou "Příběh nemotorné ženské nindži, odehrávající se v Akihabaře."

Poprvé byl vydán na PC (přes Steam) v srpnu 2019, ale nově se tato hra od Qureate dostane na Switch. Od 12. března bude na Nintendo eShopu s podporou angličtiny, japonštiny a zjednodušené i tradiční čínštiny.


Panzer Paladin

V březnu loňského roku byla ohlášena akční plošinovka od vývojářů hry Mercenary Kings. Tribute Games tedy letos v létě vydají pro Switch a PC (přes Steam) akci Panzer Paladin.

Ravenous a jeho legie brutálních démonů jsou připraveni k boji. Ani všechny armády světa je nemohou zastavit, ale lidstvo má ještě jedno poslední eso v rukávu, brnění zvané Paladin.

Nyní je tedy na androidu jménem Flame, aby se stal panošem, převzal kontrolu nad Paladinem a postavil se a odstartoval finální bitvu mezi nejlepšími technologickými schopnostmi lidstva a silami okultismu.

Zdroj: Degica Games, Gematsu, Marvelous Europe, PQube, Tribute Games, Tribute Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama