Těžké náklady už lze převážet i v American Truck Simulatoru
American Truck Simulator Novinka Těžké náklady už lze převážet i v American Truck Simulatoru

Těžké náklady už lze převážet i v American Truck Simulatoru

Michal Burian

Michal Burian

2

Za necelých pět euro můžete nově převážet pásový traktor, buldozer, kabely, frézu nebo jeřáb.

Reklama

Po Euro Truck Simulatoru 2 vyšel placený balíček s těžkými náklady i do American Truck Simulatoru. Uvedení trvalo trochu déle, české studio SCS Software totiž muselo připravit i nové návěsy, které se od těch pro ETS2 liší, aby splňovali normy a zvyky Severní Ameriky.

Součástí Heavy Cargo Packu je devět nových nákladů, u kterých se váha pohybuje v rozmezí od 55 000 liber do 123 000 liber (25-56 tun). Po stažení balíčku si budete moci v zakázkách vybrat například pásový traktor, buldozer, vysokozdvižný vozík, kabely, frézu, jeřáb nebo transformátor.

Nechybí ani nahoře zmíněné nové návěsy, které jsou od těch originálních dost jiné. Než se pustíte do přepravy těchto těžkých nákladů, tak SCS Software připomínají, že nedávno do ATS přidali nové varianty motoru. Každý kamion nově můžete vylepšit o motor s výkonem 600 koní, některé trucky mají dokonce ještě silnější motory, které při přepravě těžkých nákladů využijí.

Heavy Cargo Pack pro American Truck Simulator koupíte na Steamu za 4,49€, sleva deset procent platí do 14. června. Poté se cena zvedne na 4,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama