TGA 2019: Spiritfarer
Novinka TGA 2019: Spiritfarer

TGA 2019: Spiritfarer

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Krásná emocionální adventura o péči o duše zemřelých zvířátek.

Reklama

V krásně vypadající dobrodružné 2D hře Spiritfarer hrajete za přátelskou verzi záhrobního převozníka Charóna jménem Stella. Postupně si ve hře stavíte a vylepšujete vaši loď a s největší láskou a péčí se staráte o smutné duše zemřelých zvířátek, než se připraví na Onen svět.

 

TGA 2019: Spiritfarer

 

Budete se plavit po různých mořích, rybařit, vařit, pěstovat, sklízet, vyrábět a také se loučit, a to vše na vaší postupně narůstající loďce. Hratelnost má být plynulá, mírumilovná a naprosto pohodová a relaxační.

Žádné střílení a zabíjení – nic takového – protože smutné duše zvířátek se nesmí vylekat a vy jste tu proto, abyste je obveselili. Kromě singleplayeru je součástí hry také kooperace, v níž se druhý hráč ujme pomocníka v podobě bílého kocoura Daffodila.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=YnuEvePlxWI&feature=emb_logo[/embed]

 

Spiritfarer tvoří nezávislé kanadské studio Thunder Lotus Games z Montrealu, které znáte jako autory Jotunu, jehož jste si nedávno mohli stáhnout z Epic Games Store zadarmo. Poklidně plynoucí a na emoce hrající Spiritfarer (loučení navždy zabolí) vyjde v roce 2020 pro PC, PS4, SW a X1.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama