TGS: Devil May Cry 5 oficiálně + první galerie
Devil May Cry Novinka TGS: Devil May Cry 5 oficiálně + první galerie

TGS: Devil May Cry 5 oficiálně + první galerie

Michal Burian

Michal Burian

17

UPDATE: Přidán Trailer. Původní zpráva: A je to tu dámy a pánové! Společnost Capcom právě oficiálně oznámila dlouho spekulovaný pátý díl série Devil May Cry (jedná se o restart série), na němž pracuje studio Ninja Theory, autoři Enslaved či Heavenly Sword, + detaily a první galerie.

Reklama

UPDATE (15:58): Capcom zveřejnil prezentovaný trailer:

Původní zpráva (15:07): Capcom na Tokyo Games Show 2010 právě oficiálně oznámil další díl ze série akční 3rd person adventury Devil May Cry. Chystaný díl prozatím nese název DMC a je ve vývoji u týmu Ninja Theory pro PlayStation 3 a Xbox 360 - očekáváme i PC verzi.

Tvůrci si myslí, že je prozatím brzo mluvit o samotném datu vydání. Nicméně proradili, že nový Devil May Cry bude temnější a brutálnější a slibují, že si hráč bude moci definovat různé volby v samotném příběhu. Stále však zůstává nejasná hranice dobra a zla, která se tentokrát přesune do duplicitního světa (Limbo City), v němž hlavní hrdina Dante prahne po pomstě a k dispozici bude mít spoustu střelných a sečných zbraní. Podle traileru (prozatím není k dispozici) se podíváme také do jakéhosi blázince a bojovat budeme proti všelijakým stvůrám a robotům. Těšíte se? My rozhodně ano!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama