The Amazing Spider-Man s otevřeným světem
The Amazing Spider-Man Novinka The Amazing Spider-Man s otevřeným světem

The Amazing Spider-Man s otevřeným světem

Michal Burian

Michal Burian

17

Nový díl pavoučího muže bude znamenat pro sérii návrat k otevřenému světu a realistickému zpracování.

Reklama

Fanoušci pavoučího muže si ve videoherních adaptacích prošli řadou úprav a zklamání. Z nového dílu The Amazing Spider-Man jsou ovšem nadšeni.

The Amazing Spider-Man byl oznámen teprve tento pátek, první detaily na sebe ovšem nenechaly dlouho čekat. Vydavatelství Activision se na Comic-Conu v New Yorku nechalo slyšet, že The Amazing Spider-Man se bude odehrávat v otevřeném světě, kdy se Peter Parker vrátí do New Yorku, stejně jako v oblíbeném druhém díle série.

Na NYCC byl rovněž prezentován trailer, který ukázal, že Spider-Man se bude po městě pohybovat s lehkostí, skákat z okna do okna, houpat se před mosty atd. Hra rovněž nabídne realistický design a žijící New York, z čehož jsou fanoušci nadšeni.

Trailer prozatím není oficiální cestou venku. Nicméně, na YouTube se již nyní dají nalézt nahrávky, které jsou bohužel v mizerné kvalitě.

Pro úplnost dodejme, že hra by z dílen studia Beenox (tvůrci Spider-Man: Shattered Dimensions a Edge of Time) měla vyjít v červenci příštího roku na dosud neznámé platformy. Ve stejnou dobu se totiž do kin dostane stejnojmenný film – premiéru bude mít 4. července v USA.

V současné době je hra ve vývoji více než rok. Dočkáme se konečně kvalitního titulu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama