The Crew 2 se přiřítí před letními prázdninami
The Crew 2 Novinka The Crew 2 se přiřítí před letními prázdninami

The Crew 2 se přiřítí před letními prázdninami

Michal Burian

Michal Burian

50
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Ubisoft oznámil datum vydání, pochlubil se dvojicí trailerů a odhalil jednotlivé edice.

Reklama

Po odkladu arkádové závodní hry The Crew 2, která s sebou strhla i Far Cry 5, máme teď jasno. Nový trailer nejenom ukazuje zběsilou jízdu v autech či letadlech, ale láká svým datem vydání. To je stanoveno na 29. června 2018.

Ti zájemci, kteří chtějí být součástí beta verze na PC, PS4 a Xbox One, mají možnost přihlášení (od včerejška navíc na PC probíhá uzavřená alfa). The Crew 2 umožní hráčům zkoumat Ameriku, ve které budou soutěžit o to, aby se stali největším a také prvním šampiónem. Těšit se můžeme na širokou škálu exotických vozů, lodí a letadel, abychom ovládli scénu motorsportů na zemi, na vodě a ve vzduchu.

Nebudou chybět také výzvy a inspirace mezi čtyřmi různými typy závodů: street racing, off-road, pro racing a freestyle. S datem vydáním byl zveřejněn ještě druhý trailer, jenž poukazuje na závody, v nichž motorka Harley-Davidson Iron 883 2017 hraje svou roli.

Pokud si The Crew 2 předobjednáte, obdržíte balíček exkluzivních vozidel Legendary Motors Pack. Právě ten obsahuje zmíněný model motocyklu Harley-Davidson a k němu ještě Mercedes-AMG C 63 Touring Car z roku 2016. Učinit tak můžete na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zároveň byly odhaleny jednotlivé edice. Gold edice za 100 dolarů zahrne samozřejmě Season Pass, steelbook a k tomu ještě Motorsports Deluxe Pack obsahující 2017 Ford F-150 Raptor Race Truck, 2008 Abarth 50 Monster Truck Edition, letadlo Pilatus PC-21 Air Race Edition Plane a závodní oblečení. Navíc budete moci The Crew 2 hrát o tři dny dříve, tedy od 26. června.

Pro fanoušky je připravena Motor edice. Prodávat se bude za 110 dolarů a ani u ní nechybí Season Pass a třídenním předběžný přístup do hry společně s balíčkem Motorsports Deluxe. Tím hlavním jsou ale fyzické věci v podobě steelbooku, speciální poznávací značky, jež odráží ducha The Crew 2, mapy sloužící jako průvodce po USA nebo čtyři samolepky.

Aby toho nebylo málo, tak na výběr je ještě Deluxe edice za 70 dolarů s Motorsports Deluxe DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama