The Crew 2 se přiřítí v polovině března
The Crew 2 Novinka The Crew 2 se přiřítí v polovině března

The Crew 2 se přiřítí v polovině března

Michal Burian

Michal Burian

18

Nový trailer s gameplay záběry a odhalení bonusů pro předobjednávky.

Reklama

Francouzská vydavatelská společnost Ubisoft v rámci letošního Gamescomu v Kolíně nad Rýnem neuspořádala žádnou tiskovou konferenci. Místo toho odhaluje novinky o svých připravovaných hrách postupně. Včera jsme se dočkali nového gameplay videa z Far Cry 5, dnes následují arkádové závody The Crew 2.

Ubisoft stanovil datum vydání. The Crew 2 vyjde 16. března 2018 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Zároveň jsme se dozvěděli o trojice herních módů: dobře známý drift, Alpha Grand Prix a off-road motocross.

The Crew 2 vám dovolí závodit po celých Spojených státech americký. Můžete se svobodně projíždět, závodit a vyvádět nejrůznější blbiny. Vašim hlavním cílem ale je stát se králem USA. Velkým lákadlem druhého dílu je přepínání mezi pozemními, vodními a vzdušnými stroji. Jednoduše začnete závod ve vámi vybraném vozidle, abyste se za pár minut vznášeli ve vzduchu v letadle nebo seděli ve člunu na řece. Ubisoft tuhle funkci nazývá Fast Fav a je jen na vás, kdy a v čem budete závodit, pokud to není určeno/limitováno závodem. Každopádně při přepnutí na nic nečekané, žádnou obrazovku s načítáním neuvidíte, vše je velmi rychlé.

V The Crew 2 jsou celkem čtyři hlavní kategorie motosportu: pouliční závody, off-road, pro a freestyle. Každá kategorie nabízí ohromné množství závodních aktivit.

Co se předobjednávek týče, tak za včasnou objednávku dostanete několik bonusů:

Za předobjednání jakékoliv edice The Crew 2 dostanete Legendary Motors Pack, který obsahuje vůz Mercedes-AMG C 63 Touring Car 2016 a motorku Harley-Davidson Iron 883 2017.

Když sáhnete po Deluxe edici, tak její součástí je nejen Legendary Motors Pack, ale také Motorsports Deluxe Pack, který zahrnuje Ford F-150 Raptor Race Truck 2017, Abarth 500 2008 Monster Truck Edition, letadlo Pilatus PC-21 a tři unikátní závodní uniformy.

Na závěr je tu Gold edice, která vám umožní si The Crew 2 zahrát již 13. března. Gold edice vám kromě Legendary Motors Pack a Motorsports Deluxe Pack dá ještě Season Pass, abyste si v budoucnu mohli stáhnout všechna rozšíření bez dalších investic.

Zaujalo vás The Crew 2? Tak to se nezapomeňte zaregistrovat do bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama