The Cycle od autorů Spec Ops: The Line další exkluzivitou Epicu
The Cycle Novinka The Cycle od autorů Spec Ops: The Line další exkluzivitou Epicu

The Cycle od autorů Spec Ops: The Line další exkluzivitou Epicu

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy Windows PC

Rok čekání na Steam verzi u další hry.

Reklama

Využívají vývojáři a vydavatelé Steam k propagaci své hry, aby posléze oznámili roční exkluzivitu pro Epic Games Store? Případů, kdy je nám slibována hra na Steamu a poté je oznámena roční exkluzivita pro Epic přibývá závratným tempem. Control od Remedy, The Outer Worlds od Obsidian Entertainment, The Sinking City od Frogwares, Ancestors: The Humankind Odyssey od autora Assassins Creed nebo již vydané Metro Exodus. To jsou hry, které jsou uváděny na Steamu, Valve jim dělalo reklamu na Steamu, ale zbytečně. Komunita Steamu si na tyhle tituly musí rok počkat.

Některé hry už mají na Steamu uváděné datum vydání rok 2020, včetně The Outer Worlds a The Sinking City, ale u takového Control je stále slibován rok 2019, což po včerejšku neplatí. Peníze Epicu z Fortnite a technologie Unreal Engine hýbou světem, společnost rozhazuje a dává vývojářům a vydavatelům minimálně důvod zamyslet se nad exkluzivitou. Jasně, od hráčů to ve velkém schytají, ale peníze mají v kapse. O jaké částky jde? To nevíme, na veřejnost se nedostávají, ale tvůrci Metra Exodus říkali, že jim peníze za roční exkluzivitu na Epic Games Store zajistily budoucnost a možnost se věnovat další hře. O malé částky určitě nepůjde...

Pokud to takhle půjde dál, bude mít Epic Games Store brzy zajímavou knihovničku her. Když přidá nové funkce, které jsou zaběhlé na Steamu, není na zvážení mu dát šanci?

Na seznam ročník exkluzivit připisujeme nově kompetitivní first-person akci The Cycle od studia Yager (tvůrci Spec Ops: The Line). Ve hře budete s dalšími hráči bojovat o bohatství mimozemské planety Fortuna III. Na ní probíhají tuhé boje, které dramatizuje velká a hodně nebezpečná bouřka. Právě ta může za to, že se na místě můžete zdržet pouze 20 minut. Kdo zůstane déle, toho čeká jistá smrt.

The Cycle vstoupí na jaře letošního roku do uzavřené bety. Ještě předtím jsou v plánu alfa testy. Jeden z nich proběhne od 28. do 30. března. Pokud máte zájem, zaregistrovat se můžete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama