The Darkness 2 s plnohodnotným co-op módem
The Darkness 2 Novinka The Darkness 2 s plnohodnotným co-op módem

The Darkness 2 s plnohodnotným co-op módem

Michal Burian

Michal Burian

Pokračování hororové krvavé akce nabídne plnohodnotný kooperační mód známý jako Vendettas <strong>+ trailer a galerie</strong>.

Reklama

The Darkness II si vzalo na starost nové studio, které přispěchalo se svou tajnou zbraní. Vývojáři z Digital Extremes se rozhodli do hry přidat plnohodnotný kooperační mód, který bude až pro 4 hráče. Za Jackieho Estacada, hrdina singleplayerové kampaně, si v kooperaci nezahrajame.

Vendettas nabídne samostatnou co-op část, která poběží paralelně s příběhem pro jednoho hráče. V kooperačních misích si budete moci vybrat jednu ze čtyř postav.

Jimmy Wilson pochází ze Skotska a jde o notoricky známého alkoholika, který se nebojí jít do jakéhokoliv boje na vlastní pěst díky své obrovské temné sekeře. Shoshanna je izraelská specialistka, která se velmi dobře umí ohánět silnou brokovnicí a nedělá ji problém rychle střílet. Inugami je samuraj s velmi účinnou katanou. Jde o velmi nebezpečnou postavu, která dokáže vyvolat roj miniaturních démonů. A na závěr J.P. Dumond, bývalý lékař, jenž nyní ovládá černou magii a voodoo.

Každá postava může mít buďto svou speciální zbraň a jednu klasickou nebo dvě standardní (nap. dvě pistole nebo dvě mini Uzi)

Níže se můžete na všechny čtyři postavy podívat. Předvedou vám svou sílu v gameplay traileru.

Nové obrázky a artworky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama