The Day Before se za zvláštních okolností opět odkládá
The Day Before Novinka The Day Before se za zvláštních okolností opět odkládá

The Day Before se za zvláštních okolností opět odkládá

Jan Urbančík

Jan Urbančík

24
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Vývojáři podle svých slov zapomněli na trademark a hra zmizela ze Steamu.

Reklama

MMO survival The Day Before působí opravdu zvláštně už od samotného oznámení. Hra vypadá až podezřele dobře, přestože pochází od naprosto neznámého studia, jež má na kontě jen menší, nepříliš úspěšné projekty. Nikdy tedy neustály spekulace o tom, že by mohlo jít o jakýsi podvod na styl Abandoned a že hra možná vůbec neexistuje. Marketing se nicméně v poslední době poměrně rozběhl a titul se objevil například na konferenci Nvidie. Vypadalo to tedy, že možná hra skutečně vyjde v plánovaný termín 1. března. Ale nestane se tak, a to za velmi podivných okolností.

V dnešních ranních hodinách The Day Before zmizelo ze Steamu. Vývojáři nejprve tvrdili, že jde o bug způsobený samotnou službou, ale následně své tvrzení sami vyvrátili tím, že oznámili odklad na 10. listopadu 2023. A důvod? Podle autorů si už někdo zaregistroval trademark na název The Day Before a 19. ledna tohoto roku je kontaktoval se stížností.

Jde o opravdu bizarní příběh, protože trademarky se často vyplňují dlouze před vydáním a vůbec oznámením dané hry. Je absurdní, aby vývojáři měsíc před vydáním značku neměli registrovanou. Fanoušci jsou samozřejmě poměrně rozhořčení a příliš tomuto vyjádření nevěří, ostatně není divu.

Fntastic dodává, že měli v plánu ještě v lednu vydat delší gameplay video, které nyní také odkládají, a zatím nemohou říct, kdy přesně se dostane ven.

Pokud někdy The Day Before vyjde, tak zamíří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama