The Division 2 představuje endgame obsah
The Division 2 Novinka The Division 2 představuje endgame obsah

The Division 2 představuje endgame obsah

Michal Burian

Michal Burian

15
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Po osvobození Washingtonu, D.C. přicházejí na řadu obávaní Black Tusks.

Reklama

Washington, D.C. je v troskách, ovládají ho tři frakce, které jsou hodně nebezpečné a každá chce svůj píseček v hlavním městě Spojených států amerických. Postupně tyhle frakce napadnete, zmírníte jejich vliv v příběhových misích i v bojích o kontrolní body a na závěr je potlačíte, osvobodíte civilisty a postavíte město na nohy, včetně Bílého domu - odhadem jde o 40 hodin hraní. Poté přicházejí na řadu obávaní Black Tusks, kteří tvoří endgame obsah kooperativní akce The Division 2.

Jde o zástupce další frakce, která podnikne invazi a bude vás zaměstnávat svými agresivními taktikami, high-end zbraněmi a smrtícími renderovanými drony. Zástupci Black Tusks mají bojovat neúnavně na každém centimetru herní mapy, a dokonce i hráči, kteří se dostanou na úroveň 30, s nimi mají mít problémy. Black Tusks jsou odhodláni získat Washington, D.C. za každou cenu.

Pokud budete hledat ještě větší výzvu, můžete se připojit k týmu (až osm hráčů) a zkusit si raidy navržené jako neuvěřitelně náročné mise, které vyžadují dobrý a sehraný tým hráčů. Naštěstí v obou případech budete mít něco navíc. Po dosažení endgame obsahu si vyberete jednu ze tří specializací, odemknete nové dovednosti a získáte speciální zbraně vyšší třídy. Specializace Survivalist je vybavena kuší, jež dokáže nadělat pěknou explozivní paseku z dálky. Sharpshooter je vyzbrojen výkonnou odstřelovací puškou o kalibru 50, zatímco Demolitionist se svým granátometem způsobí zmatek na nepřátelských pozicích.

Dovednosti každého z nich se hodí při útoku na opevnění nové frakce. Útočit budete třeba na opevnění uvnitř planetária nebo v Národním leteckém a vesmírném muzeu. Na těchto a dalších místech na vás čekají vlny nebezpečných nepřátel, které často doprovázejí droni, psovití roboti s raketami a dalšími zbraněmi.

Ubisoft zmiňuje ještě impozantní autonomní sílu v podobě automatických střelných věží, které uberou zdraví nepřátel a zajistí, že budou méně pozorní, zatímco létající dron odhodí bomby nebo dočasně uzdraví váš tým, v závislosti na vámi zvolené konfiguraci. A pak tu jsou pohyblivé miny, které společně s věží dobře známe z původního The Division.

Než se ale k endgame obsahu dostanete, musíte se prokousat příběhovou kampaní, kterou půjde hrát v singleplayeru i v kooperaci s dalšími hráči. Cílem je spojit civilisty, rozdělit agresivní frakce a potlačit jejich vliv v ulicích Washingtonu, D.C. Budete muset najít a kontaktovat opevněná sídla, nalézt a zachránit civilisty a další podobné aktivity. Lze očekávat, že se jejich náplň nebude od prvního dílu The Division moc lišit.

A potom jsou tady Temné zóny. V The Division 2 budou tři a každá z nich podporuje až 12 hráčů v jedné relaci. Zóny se nacházejí ve východní, západní a jižní části města: vlakové nádraží, pobřeží a rezidenční čtvrť Georgetown.

The Division 2 vyjde 15. března 2019 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Ve všech třech verzích budou k dispozici české titulky. Hru si budete moci vyzkoušet v privátní betě konané od 7. do 10. února. Jen musíte mít klíč, ten je možné získat předobjednávkou - třeba na Xzone.cz a GameExpres.sk - nebo registrací na oficiálním webu. Ve druhém případě ovšem záleží, zda právě vás Ubisoft vybere.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama