The Division 2 si užijete s kamarády i bez nich
The Division 2 Novinka The Division 2 si užijete s kamarády i bez nich

The Division 2 si užijete s kamarády i bez nich

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Celou hrou budete moci projít ve společnosti dalších hráčů nebo sólo.

Reklama

Taktická open-world akce Tom Clancy's The Division 2 je šitá na míru pro kooperativní hraní, stejně jako první díl z roku 2016. Oproti jedničce ale došlo k velké změně. Vývojáři ve studiu Massive Entertainment myslí i na sólisty a umožní jim projít celou hrou od začátku do konce bez nutnosti spolupracovat s jiným hráčem. Záleží tedy pouze na vás, zda se do kampaně pustíte na vlastní pěst, případně v doprovodu kamarádů nebo si jen čas od času někoho pozvete na pomoc.

„Celou příběhovou kampaní můžete projít sami, včetně dalšího obsahu v rámci endgame. Zároveň si stejný obsah můžete užít ve dvou, třech nebo čtyřech hráčích v rámci kooperace. V Raidu pro osm hráčů ve dvou skupinách na vás čeká další výzva. Je pro nás velmi důležité, aby si každý v The Division 2 vybral to, co mu nejvíce vyhovuje,“ prozradil Mathias Karlson v rozhovoru pro AusGamers.

Pokračování The Division nás zavede do hlavního města Spojených států amerických. Ve Washingtonu, D.C. budeme muset zabránit nové občanské válce. Podíváme se na události šest měsíců po počátečním ohnisku a zdá se, že jednotky budou bojovat proti nepřátelům zevnitř. Více informací v našem předešlém zpravodajství.

The Division 2 očekávejte 15. března 2019 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama