The Division 2: Z Manhattanu do Kapitolu
The Division 2 Novinka The Division 2: Z Manhattanu do Kapitolu

The Division 2: Z Manhattanu do Kapitolu

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

První obrázek prozrazuje i nové zbraně.

Reklama

Pokud Ubisoft nemá jiné plány, tak The Division 2 bude plnohodnotně představeno zítra v deset hodin večer na jejich tiskové konferenci v rámci E3. Francouzská společnost už má ale vyvěšené bannery přímo na výstavišti v Los Angeles, a jak už to tak bývá, na internet pochopitelně unikla fotka.

První obrázek z The Division 2 odhaluje mnohé. Tím nejdůležitějším je ale samotné zasazení hry, trojice hrdinů kouká na (nejspíš) hořící Kapitol v hlavním městě Spojených států amerických, tedy Washington D.C. Nechybí ani Washingtonův monument.

Pro fanoušky je tento obrázek důležitý. Jde o první důkaz, že zničující pandemie zasáhla nejen New York, ale také Washington D.C. Zároveň je zajímavá ještě jedna věc. Prezident v Kapitolu schválil použití směrnice 51, která aktivovala divize agentů. Ti se přesunuli na Manhattan, mezitím vypukly nepokoje i ve Washingtonu D.C.

To není vše. Na fotce ještě vidíme nové zbraně. Konkrétně kuši a granátomet. Zejména kuše byla u jedničky hodně žádaná, ale nikdy se na ní nedostalo.

The Division 2 vyjde do března 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama