The Division by mohl v budoucnu obsahovat Central Park
Novinka The Division by mohl v budoucnu obsahovat Central Park

The Division by mohl v budoucnu obsahovat Central Park

Michal Burian

Michal Burian

23

Přišli na to hráči a ukážou vám to ve videu.

Reklama

The Division bude po vydání postupně rozšiřováno o bezplatné i placené přídavky, které přinesou nové mise, ale i zbrusu nové lokality. Právě jedním z nových míst by mohl být ikonický Central Park. Přišli na to hráči, kteří se do zamknuté oblasti dostali už dnes, stejně tak do podzemí, které odemkne první placené DLC v červnu letošního roku.

Na vše se můžete podívat ve videu níže. Obě lokality jsou nedokončené a nelze v nich toho moc dělat. Každopádně v zamořeném New Yorku jsou a je více než pravděpodobné, že tím druhým bude Central Park. Odemknout by ho mohla druhá expanze v létě 2016.

Připomeňme, že v dubnu a květnu vyjdou první dvě bezplatné aktualizace. “Incursions” přidá invazi (raid) speciálně navrženou pro skupiny hráčů, kteří si po splnění úkolů mohou přijít na high-end vybavení a zbraně. Dále systém obchodování lootu (výměna zbraní a vybavení mezi hráči v co-opu). “Conflict” přidá další invazi odehrávající se kolem manhattanského Columbus Circle, stejně tak nové věci do Dark Zone.

Potom víme o třech placených DLC. Červnové Underground přidá zbrusu novou lokalitu, která umožní hráčům prozkoumat nezmapované podsvětí New Yorku v intenzivní co-op akci s až třemi kamarády. Survival v létě vyzve hráče k přežívání v nepřátelském území s vlnami velmi těžkých nepřátel. V zimě potom bude následovat Last Stand (točit se bude zřejmě kolem Sochy Svobody).

První dva placené DLC balíčky bude mít měsíční exkluzivitu na Xboxu One, poté se objeví i pro PC a PS4 verze The Division. Třetí bude pro všechny někdy v zimě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama