The Division dostalo důležitý patch
Novinka The Division dostalo důležitý patch

The Division dostalo důležitý patch

Michal Burian

Michal Burian

17

Oprava řady chyb, přidání World Tiers, změny v uživatelském rozhraní a další novinky.

Reklama

Taktickou third-person akci The Division, která se soustředí hlavně na kooperaci s dalšími hráči, si někteří hráči oblíbili hned po vydání, zatímco jiní postupně ztráceli o hru zájem. Ubisoft na stížnosti reagoval, vývojáři si vzali více času a rozhodli se naslouchat hráčům. Z toho všeho vznikla aktualizace, která povyšuje The Division na verzi 1.4.

Na oficiálních stránkách naleznete rozsáhlý seznam všech změn. My kromě oprav řady chyb zmíníme hlavně přidání World Tiers. Jde o podstatnou změnu, která vylepší hlavně zážitek pro jednoho hráče. Pokud jste hráli The Division, určitě jste zaznamenali, že pro lepší vybavení musíte vstoupit do PvP oblasti Dark Zone, kde na vás čekala velká výzva, nebo hrát na obtížnost Incursions. To už neplatí, World Tiers do The Division přináší možnost zvolit si úroveň levelu nepřátel, což má vliv na získanou kořist.

Po dosažení 30. úrovně si můžete zvolit Tier 1 s nepřáteli na 30. levelu a odměnou v podobě gear score 163, Tier 2 s nepřáteli na 31. levelu s odměnou 182, Tier 3 s nepřáteli na 32. levelu a odměnou 204 a Tier 4 s nepřáteli na 33. levelu a odměnou 229.

Další novinkou je odstranění skill bonusů u všech věcí. Místo skillů nabízí batohy, pouzdra a chrániče na kolena další sloty určené pro modifikace (batoh dvě modifikace a pouzdro s chráničem kolen jeden slot). Tato změna ovšem není retroaktivní. To znamená, že u starších věcí bude skill bonus zachován.

Sluší se zmínit také vylepšení uživatelského rozhraní, hratelnosti nebo umělé inteligence.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama