The Division dostane letos bezplatná DLC, PvE eventy a další
Novinka The Division dostane letos bezplatná DLC, PvE eventy a další

The Division dostane letos bezplatná DLC, PvE eventy a další

Michal Burian

Michal Burian

8

Ubisoft plánuje dvě hlavní rozšíření, která budou zdarma, avšak žádné nové příběhové mise.

Reklama

Aktualizováno: Koncem loňského roku Ubisoft oznámil, že taktická kooperativní akce Rainbow Six Siege bude podporována i ve svém druhém roce života. To samé čeká také střílečku The Division. Studio Massive Entertainment prozradilo, že na letošní rok chystá bezplatné dodatečné balíčky, PvE eventy a další novinky.

Konkrétně hráči dostanou dvě bezplatné expanze zaměřené na PvE. První balíček dorazí v létě, druhý koncem roku 2017. Podle vývojářů bude první DLC pokračovat ve filozofii, která byla zavedena s aktualizací 1.4.

„Jde o filozofii velkorysosti a odměňování hráčů za čas, který tráví ve hře. Jde o motivaci, které opravdu věříme,“ poznamenal Julian Gerighty v rozhovoru pro Game Rant. Tím narážel na novinku v podobě strukturovaných eventů, které odmění hráče za to, že se účastní těchto událostí, dokončí je a že jsou soutěživí.

S tím souvisí další nové eventy, nespecifikovaný PvE obsah a další věci pro všechny hráče, včetně těch, co rádi hrají sami. Druhý balíček je ještě daleko, o něm nechtějí tvůrci mluvit. V současné době se soustředí na to, aby hráčům měli stále co nabídnout a aby je motivovali si The Division znovu zahrát. Jisté je, že ani jedno DLC nezahrne nové příběhové mise.

Další novinkou bude "loadouts". Umožní hráčům rychlé přepínání mezi oblíbenou výstrojí a zbraněmi.

V jiném rozhovoru, tentokrát pro GameSpot, se Julian Gerighty pochlubil, že po vydání důležité aktualizace zaznamenali u The Division nárůst hráčů až o 150 procent. V nastoleném trendu chtějí pokračovat. Přímo se tak nabízí pokračování, na kterém jistě pracují. The Division 2 vývojář nepotvrdil, místo toho se nechal slyšet, že mají v týmu práce na několik let.

Fanoušci se mohou podívat na záznam streamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama