The Division odloženo na rok 2016
Novinka The Division odloženo na rok 2016

The Division odloženo na rok 2016

Michal Burian

Michal Burian

31

Ubisoft se rozhodl odložit svou novou online střílečku a počítá s ní až na začátku příštího roku. Ve stejném období vyjde ještě neoznámený AAA titul.

Reklama

Kromě Assassin’s Creed: Syndicate dnes odpoledne Ubisoft oznámil odklad připravované online střílečky The Division. Ta nevyjde v průběhu aktuálního kalendářního roku, ale až na začátku toho nadcházejícího - mezi 1. lednem 2016 a 31. březnem 2016.

Vydavatel zatím nekomentoval odklad, nedozvěděli jsme se tak žádné detaily ohledně rozhodnutí vydat The Division až v Q1 2016. Ve stejném období Ubisoft vydá ještě dosud neoznámený AAA titul. Tato tajemná hra bude oznámena někdy na podzim, na E3 by se tak o ní mluvit nemělo, minimálně ne veřejně.

Každopádně letošní rok bude od Ubisoft zajímavý, krom jiného dorazí Rainbow Six Siege a Assassin's Creed Syndicate.

Na The Division pracuje zejména Massive Entertainment společně s Ubisoft Annecy (multiplayer pro poslední díly Assassin's Creed a Splinter Cell), Ubisoft Reflections (The Crew a Red Storm) a další vývojáři, kteří se podíleli na Far Cry 3 a 4.

Popis The Division

New York City zasáhla zničující pandemie. Základní služby kolabují jedna za druhou. Všude vládne chaos. Společnost se během několika dní bez jídla a vody rozpadá. Vláda aktivuje přísně utajovanou jednotku soběstačných agentů, známou jako The Division.

Tito agenti, kteří žijí mezi námi zdánlivě obyčejným životem, jsou schopni operovat nezávisle na velení, pokud vše ostatní selže. Při boji za zachování civilizace, budou agenti čelit konspiraci obřích rozměrů. Největší hrozbou nebude v laboratoři vypěstovaný virus, ale ti, kteří za jeho tvorbou stojí. Když se svět kolem hroutí, vaše mise začíná…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama