The Division rozšíří nová oblast a dva módy
Novinka The Division rozšíří nová oblast a dva módy

The Division rozšíří nová oblast a dva módy

Michal Burian

Michal Burian

69

Představena bezplatná aktualizace 1.8, která rozšíří akci The Division o nový obsah.

Reklama

Společnosti Massive Entertainment a Ubisoft udělaly radost hráčům, kteří stále hrají kooperační akci The Division. Patříte mezi ně? Pokud ano, tak se můžete během podzimu těšit na bezplatnou aktualizaci 1.8, která rozšíří hru o nový obsah.

Nebude toho málo. Update 1.8 přidá do The Division novou oblast. Jmenuje se West Side Pier a nachází se na náměstí Time Square, přímo nad Hell’s Kitchen. Součástí této lokality je i společenský prostor Camp Clinton, který najdete těsně u West Side Pier.

Další důležitou novinkou jsou dva nové módy. První se jmenuje Resistance a jde v podstatě o hordu. Vy a vaši tři kamarádi budete muset přežít vlny nepřátel, které jsou složeny z různých frakcí. Když přežijete, získáte prý zajímavé odměny.

Dáváte přednost testování svých schopností proti živým hráčům? Tak právě pro vás je určen Skirmish. V něm se dva týmy, každý se čtyřmi hráči, postaví proti sobě. Kdo získá nejvíce zabití do konce časového limitu, vyhrává. Za eliminaci každého soupeře získáte jeden bod.

Podívejte se na nový trailer, ať vidíte novinky v pohybu. Já už jen dodám, že patch obsáhne ještě řadu menších oprav, včetně vylepšení Underground DLC a rogue mechanik, stejně tak změny v systému vybavení, které umožní zlepšit statistiky vašich oblíbených věcí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama