The Elder Scrolls: Online se dočká dvou nových DLC
Novinka The Elder Scrolls: Online se dočká dvou nových DLC

The Elder Scrolls: Online se dočká dvou nových DLC

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Oba přídavky rozšíří základní hru i čerstvě vydanou expanzi Morrowind.

Reklama

Na E3 konferenci Bethesdy přirozeně nesmělo chybět ani MMORPG The Elder Scrolls: Online. Nedávno byla hra rozšířena o masivní expanzi Morrowind a v blízké době bude pro změnu rozšířena dvěma DLC s názvy Horns of the Reach a Clockwork City.

Horns of the Reach v srpnu představí dungeony Bloodroot Forge a Falkreath Hold, další předměty, masky monster a achievementy. DLC přitom zakoupíte přes herní obchod Crown Store.

Přídavek doprovodí bezplatná aktualizace, jež zahrne novou Battlegrounds mapu Arcane University a také Chaos Ball, novou sadu pravidel Battlegrounds. Chybět nebudou ani nové domácnosti, nábytek, kosmetické předměty, Crown Crates a různé akce. Mimo obsahu spojeného s Battlegrounds, který je jen pro majitele Morrowindu, bude tento obsah k dispozici všem majitelům The Elder Scrolls: Online, i těm, kteří si nekoupí Horns of the Reach DLC.

Druhý přídavek, Clockwork City, bude k dispozici později během roku a umožní vám blíže prozkoumat město Clockwork City. DLC se zaměří na snahu zabránit katastrofě spojené s aktivitou daedrických sil, přičemž slibuje více než 10 hodin nového obsahu i nějaké to překvapení. Jde přitom o standardní přídavek, který nevyžaduje vlastnictví expanze Morrowind.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama