The Evil Within 2 oficiálně podporuje pohled z první osoby
The Evil Within 2 Novinka The Evil Within 2 oficiálně podporuje pohled z první osoby

The Evil Within 2 oficiálně podporuje pohled z první osoby

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Už není třeba konzolový příkaz v PC verzi, stačí nejnovější aktualizace hry, která je k dispozici na všech platformách.

Reklama

Možná si vzpomenete, že se zvídavým fanouškům povedeného survival hororu The Evil Within 2 podařilo krátce po vydání díky konzolovému příkazu aktivovat pohled z první osoby. Ten se jinak omezoval pouze na drobnou příběhovou pasáž. Teď už ale hrátky s příkazovou konzolí nejsou nutné.

Tvůrci The Evil Within 2 ze studia Tango Gameworks připravili aktualizaci, díky níž je pohled z první osoby oficiálně a naplno k dispozici na všech platformách, přičemž ho lze snadno zapnout v menu hry. Následně lze přepínat mezi pohledem z první osoby a výchozím pohledem z třetí osoby podle libosti, a to klidně i za chodu. To, jak díky této funkci může The Evil Within 2 vypadat, ilustruje krátké video, které najdete níže.

Pohled z první osoby byl přidán nejen do plné hry, ale i do dema, potažmo trialu, který je na PC, PS4 i Xboxu One k dostání od prosince. Více o demu/trialu The Evil Within 2 se dozvíte v příslušné novince.

A proč vůbec nyní na pohled z první osoby došlo? Producent Shinsaku Ohara tvrdí, že využití pohledu z první osoby bylo původně spíše pokusem. Jakmile ale tvůrci zjistili, že PC hráči jsou schopní aktivovat ho i mimo určenou část hry, řekli si, že z toho může být dobrý bonus pro všechny platformy.

Novinka, jejíž plnohodnotné zprovoznění prý nebylo nijak snadné, je přitom určená třeba pro ty, kteří rádi hrají horory z pohledu z první osoby a chtěli by vše v The Evil Within 2 vidět očima hlavního hrdiny Sebastiana Castellanose. Také lze takto vidět různé věci detailněji nebo lépe vnímat rozsah prostředí města Union.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama