The Evil Within 3 nebo návrat Dino Crisis? Shijni Mikami bude na E3
The Evil Within Novinka The Evil Within 3 nebo návrat Dino Crisis? Shijni Mikami bude na E3

The Evil Within 3 nebo návrat Dino Crisis? Shijni Mikami bude na E3

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Japonský tvůrce letí do Los Angeles.

Reklama

Shijni Mikami na svém osobním twitterovém účtu napsal, že se chystá do Los Angeles na E3. Krátký tweet v japonštině stačil k tomu, aby se začalo vehementně spekulovat o tom, proč vedoucí studia Tango Gameworks letí do Ameriky.

Jako první přichází na řadu třetí díl hororové série The Evil Within, což jsou zároveň jediné dvě hry, které studio Tango Gameworks od svého založení v březnu 2010 vytvořilo. The Evil Within 3 by dávalo smysl, když má Bethesda na 10. června od 02:30 naplánovanou tiskovou konferenci.

Zároveň ale nemůžeme vyloučit, že japonské studio připravuje něco úplně jiného. Shinji Mikami je v herním průmyslu veterán a tvůrce sérií jako Resident Evil a Dino Crisis. A právě o druhé jmenované značce se v loňském roce spekulovalo. Navíc na tyto spekulace nedávno navázal obchod GameStop.

Co myslíte, bude to The Evil Within 3, návrat Dino Crisis nebo něco úplně jiného? Pokud by šlo o Dino Crisis, znamenalo by to, že Mikami znovu začal spolupracovat s Capcomem, což by klidně v budoucnu mohlo znamenat, že se znovu bude podílet na Resident Evilu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama