The Game Awards: Dragon Age nejspíš ano, The Last of Us Part 2 ne
Dragon Age 4 Novinka The Game Awards: Dragon Age nejspíš ano, The Last of Us Part 2 ne

The Game Awards: Dragon Age nejspíš ano, The Last of Us Part 2 ne

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vývoj Dragon Age je ale na začátku a bude trvat ještě nejméně tři roky.

Reklama

V pátek o půl třetí ráno začne dlouho očekávané předávání cen. V Los Angeles se uskuteční The Game Awards, kde kromě vyhlášení nejlepších her letošního roku dojde na představení a bližší odhalení připravovaných titulů. Celkem má mít tým kolem moderátora Geoffa Keighleya připraveno minimálně 10 nových her, o nichž uslyšíme vůbec poprvé. Mezi nimi má být formální představení nového Dragon Age.

Než se fanoušci Dragon Age začnou radovat, tak před BioWare je ještě dlouhá cesta. Podle zdrojů webu GamesBeat bude nový díl tohoto RPG ve vývoji ještě nejméně tři roky. Má se tak spíše jednat o prezentaci ve stylu The Elder Scrolls 6 od Bethesdy, tedy ujištění, že se na novém Dragon Age pracuje, ale nic konkrétního ze hry neuvidíme. Dokonce ani na názvu hry se ještě neměli zástupci EA a BioWare dohodnout. I když tohle se může ještě do The Game Awards změnit.

Vývojová část Dragon Age je pochopitelná. Nesmíme zapomínat, že tahle firma na 22. února 2019 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One chystá Anthem, online akci podobnou Destiny. Příznivci BioWare ale nejsou z tohoto projektu nikterak nadšeni.

Co jisté je, tak je absence The Last of Us Part 2. Nic nového se o pokračování survival thrilleru nedozvíme. V Naughty Dog dle svých slov pracují velmi tvrdě a nemohou se dočkat až nám ukážou víc, ovšem až ve správný čas. Řadí se tak k CD Projektu RED, jenž také neukáže Cyberpunk 2077.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama