The Last Guardian a kolekce WipEout pro PlayStation VR
Firewall: Zero Hour Novinka The Last Guardian a kolekce WipEout pro PlayStation VR

The Last Guardian a kolekce WipEout pro PlayStation VR

Michal Burian

Michal Burian

3

The Last Guardian dostane za pár dnů VR demo, zatímco WipEout bude virtuální realitu podporovat formou aktualizace <strong>+ oznámení týmové multiplayerové střílečky</strong>.

Reklama

Společnost Sony na PlayStation Experience oznámila více her pro PlayStation VR. Začneme tím hodně zajímavým. Netradiční adventura The Last Guardian se podívá do světa virtuální reality. Stane se tak již 12. prosince, kdy vyjde jednorázový zážitek v podobě The Last Guardian VR dema, které přinese jedinečných zážitek ze světa malého chlapce a obrovitého tvora. Hrát budeme za chlapce a demo je zdarma – nemusíte vlastnit původní The Last Guardian.

Hned v závěsu za The Last Guardian frčí vysokorychlostí závody WipeOut Omega Collection. Ty na začátku roku 2018 obdrží aktualizaci, která všechny tratě a módy umožní hrát s PlayStation VR. Zároveň update přinese nové kluzáky a interiéry. Trailer potvrdil, že budeme moci závodní stroj ovládat přímo z kokpitu.

WipEout Omega Collection obsahuje přepracované a vylepšené díly WipEout HD, WipEout HD Fury a WipEout 2048.

Třetí novinka je také zajímavá. Studio First Contact Entertainment (autoři ROM: Extraction) oznámilo týmovou multiplayerovou first-person střílečku Firewall: Zero Hour, která zasáhne PS VR v průběhu roku 2018.

„Ve hře Firewall: Zero Hour jsou dva týmy žoldáků najati anonymy, kteří chtějí chránit nebo získat vysoce citlivé informace z notebooku v nebezpečných a exotických místech po celém světě. Každý z anonymů jedná ¨jako oko na obloze¨ a poskytuje týmům cíle a důležité informace. Jejich jediným zájmem jsou data a jsou ochotni vám za ně zaplatit,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Tím pádem budou ve hře dvě strany: Útočníci a Obránci. V roli útočníků musíte překonat zabezpečení Firewall, najít notebook a spustit hack. Obránci musí zabezpečit Firewall, chránit notebook a zabránit hackování. Každý tým dosáhne těchto cílů jedině koordinovanou týmovou prací. K dispozici bude celá řada moderních zbraní a útočné/obranné vybavení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama