The Last of Us a Red Dead Redemption s opravdu velkými kompromisy na PC
Novinka The Last of Us a Red Dead Redemption s opravdu velkými kompromisy na PC

The Last of Us a Red Dead Redemption s opravdu velkými kompromisy na PC

Michal Burian

Michal Burian

35
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 3

Dvě čistě konzolové hry jsou hratelné na počítači díky emulátoru.

Reklama

V komentářích se často objevují prosby, aby společnosti vydaly čistě konzolové hry i na počítače. Pokud patříte mezi zapřisáhlé majitele PC, a přesto byste si chtěli některé z těchto her zahrát, tak máte šanci, ovšem s velkými kompromisy.

RPCS3 je mezi komunitou považován za nejlepší emulátor her z PlayStationu 3. Právě díky němu lze na počítači spustit westernovou akci Red Dead Redemption od Rockstaru a survival thriller The Last of Us od Naughty Dog. Výsledek si můžete prohlédnout na vlastní oči ve videích níže. Bohužel do kvality to má daleko, zejména potom The Last of Us, s nímž má emulátor velké problémy a hraní takhle nemůžeme vůbec doporučit. Příběh Joela a Ellie se strašně kouše a hraní provází spousta všelijakých chyb.

Red Dead Redemption vypadá s emulátorem o něco lépe. Nevidíme tolik chyb, ale stejně je frekvence snímků za sekundu na spodní hranici. Tak možná někdy příště.

Nutno podotknout, že tým na emulátoru stále pracuje a snaží se ho vylepšovat, což názorně ukazuje poslední video, kde jsou záběry z Red Dead Redemption, Uncharted, Dante’s Inferno, Silent Hill: Downpour, Drakengard 3 nebo Asura’s Wrath.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama