The Last of Us: Part 2 je velmi blízko, vzkazuje skladatel
Novinka The Last of Us: Part 2 je velmi blízko, vzkazuje skladatel

The Last of Us: Part 2 je velmi blízko, vzkazuje skladatel

Michal Burian

Michal Burian

16
Platformy PlayStation PlayStation 4

Gustavo Santaolalla promluvil.

Reklama

Společnost Sony o vydání svých exkluzivit zarytě mlčí. Víme akorát, kdy na trh dorazí Days Gone, ale co The Last of Us: Part 2, Death Stranding nebo Ghost of Tsushima? U nich můžeme jen hádat. Death Stranding podle všech indicii by mělo stihnout letošního roku. A nejspíš i pokračování survival thrilleru se sympatickou Ellie. Nově to naznačil skladatel Gustavo Santaolalla, jenž spolupracuje se studiem Naughty Dog.

Santaolalla na show v Kuvajtu mluvil o práci na hudbě pro první The Last of Us a nabídl pár ukázek ze své práce. Poté řekl, že The Last of Us: Part II podle něho dorazí velmi brzy. To jde na ruku s bývalým editorem IGN. Alannah Pearce na Twitteru napsal letošní rok ve spojení s dobrodružstvím Ellie. Poté tweet smazal a vysvětlit, že mu to akorát řeklo několik lidí, ale věci se mohou měnit.

Sony v letošním roce vynechá E3 v Los Angeles. Místo této akce má mít v průběhu následujících měsíců vlastní tiskovou konferenci. Očekává se, že právě na ní zazní první oficiální informace o nástupci konzole PlayStation 4. PS5 prý vyjde už v roce 2020 a The Last of Us: Part 2 společně s dalšími exkluzivitami by mohly být startovní tituly, které zároveň uzavřely generaci PS4. To by dávalo smysl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama