The Last of Us Part I dosáhlo "gold" fáze
The Last of Us Part 1 Novinka The Last of Us Part I dosáhlo "gold" fáze

The Last of Us Part I dosáhlo "gold" fáze

Ondřej Partl

Ondřej Partl

42
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Bývalý animátor hry navíc reaguje na stížnosti ohledně vyšší cenovky.

Reklama

V červnu odhalený a představený remake prvního dílu série The Last of Us, jenž je vzhledem k druhému dílu pojmenován The Last of Us Part I, chce nabídnout vylepšenou hratelnost, vizuál i další prvky, a to nám již 2. září přinést na konzoli PlayStation 5.

A jak to vypadá, skutečně bychom se v tento den měli dočkat, jelikož vývojářský celek Naughty Dog oznámil, že vývoj dosáhl tzv. "gold" fáze, tudíž je hra v podstatě hotova a autoři se mohou ještě zaměřit na odstraňování různých dodatečných problémů.

Nicméně možná si pamatujete, případně si uvědomujete, že během oznámení titul doprovázela jistá kontroverze ohledně cenovky, kdy standardní verze vás vyjde na 79,99 eur, respektive 2 119 Kč.

To samozřejmě rozohnilo různé diskuze mezi fanoušky o tom, že se jedná o "cash grab", díky němuž si PlayStation, respektive Sony, jednoduše namastí kapsu.

Ovšem s tímto označením se neztotožňuje bývalý animátor hry Robert Morrison, který na svém Twitteru sdílel několik příspěvků, v nichž projekt brání a navíc doplňuje, že výkon/cena je velice individuální záležitost, kdy je na každém z nás se rozhodnout, zda titul chce či nechce.

"Ve skutečnosti se jedná o nejpečlivěji tvořený projekt, jaký jsem kdy viděl, či na kterém jsem během své kariéry pracoval. S nejvyšší možnou péčí a důrazem na detail." - napsal.

Diskutující pod jeho příspěvky však začali zpochybňovat jeho nezaujatost, kdy na tento vrub Morrison doplnil, že je sice pravda, že aktuálně pracuje pro Sony (pro studio Bend), avšak tyto příspěvky má myslet upřímně, jako běžný hráč, nikoliv zaměstnanec Sony.

Je ale samozřejmě na každém z nás, zda mu to budeme věřit či nikoliv.

Titul se kromě PlayStationu 5 podívá později také na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama