The Last of Us Part I na uniklých obrázcích a záběrech z hraní
The Last of Us Novinka The Last of Us Part I na uniklých obrázcích a záběrech z hraní

The Last of Us Part I na uniklých obrázcích a záběrech z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

23
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Byly odhaleny i dva zobrazovací režimy.

Reklama

V uplynulých hodinách se na internetu objevila řada různých uniklých materiálů z chystaného The Last of Us Part I. Nejprve došlo k úniku několika obrázků, které si můžete prohlédnout níže. Kromě samotného prostředí se k nám ale dostaly i screenshoty, které ukazují nastavení grafiky a ovládací rozhraní z verze pro PS5. Díky tomu se dozvídáme zásadní informace o dvou zobrazovacích režimech.

Fidelity režim nabídne hraní v nativním rozlišení 4K v kombinaci se 40 fps. Performance režim naproti tomu umožní hraní v 60 fps a dynamickém 4K (upscale). The Last of Us Part I bude zároveň podporovat technologie VRR (Variable refresh rate) a HFR (High Frame Rate).

Kromě obrázků a odhalení zobrazovacích režimů se ale na internet neoficiální cestou dostaly i pasáže ze samotného hraní. V tomto směru vás ale musíme varovat před spoilery. Pod tímto odkazem naleznete více než dvě minuty dlouhou akční pasáž, na kterou navazuje obdobně dlouhý gameplay z podobné lokace.

Další video ukazuje vylepšování zbraní, na které bude možné umístit například zaměřovač nebo větší zásobník. Ukázku příběhové cutscény poté najdete zde (pozor spoiler).

Níže si můžete rovněž prohlédnout pár porovnávacích obrázků, které dobře ilustrují změny v grafice remaku oproti původní hře. Pokud byste se chtěli podívat na další porovnávací videa, tak vás odkážu na naši starší novinku.

The Last of Us Part I vyjde 2. září na PlayStation 5. Později se hra podívá i na počítače.

The Last of Us Part I na uniklých obrázcích a záběrech z hraní

Jak na vás remake prvního The Last of Us z uniklých obrázků a videí působí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama