The Last of Us Part I vyjde na PC velmi brzy po vydání PS5 verze
Novinka The Last of Us Part I vyjde na PC velmi brzy po vydání PS5 verze

The Last of Us Part I vyjde na PC velmi brzy po vydání PS5 verze

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hráči na počítačích by se měli dočkat ještě letos.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že remake první The Last of Us dorazí na 2. září na PlayStation 5. Už od oznámení hry ale rovněž víme o tom, že se připravuje verze pro PC, která zatím stanovené datum vydání nemá.

Nově přišel v reakci na četné dotazy s ujištěním Jonathan Benainous, který v Naughty Dog pracuje na pozici Senior Environment Texture Artist. Ten prostřednictvím Twitteru odpověděl, že PC verze The Last of Us Part I vyjde velmi brzy po vydání verze pro PlayStation 5.

Za spojením „velmi brzy“ si můžeme pravděpodobně představit několik dnů, týdnu a nejvýše pár měsíců, což znamená, že by se přepracovaného The Last of Us měli hráči na počítačích dočkat ještě letos.

Kromě The Last of Us Part I dorazí v průběhu letošního roku na PC ještě další dvě exkluzivity PlayStationu v podobě Marvel’s Spider-Man Remastered (12. srpna) a Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

V souvislosti se značkou The Last of Us se v uplynulých dnech internetem rovněž šířila spekulace, která tvrdila, že vybrané postavy z této série zamíří do Fortnite. Tuto možnost však vzápětí na Twitteru popřel šéf studia Neil Druckman.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama