The Last of Us Novinka The Last Of Us Part II - Story Trailer

The Last Of Us Part II - Story Trailer

Martin Zavřel

Martin Zavřel

61
Platformy PlayStation PlayStation 4

"Tohle nezastavíte."

Reklama

The Last Of Us Part II byla ještě donedávna jednou z nejočekávanějších her současnosti, nicméně po nedávné kauze s uniklými záběry se část fanoušků zásadně ohradila proti některým aspektům příběhu. A následně také proti agresívní snaze Sony o cenzuru napříč internetem.

Jak jsme od začátku nabádali, doporučujeme odložit soudy nad hrou až po jejím dohrání. Nejnovější příběhová upoutávka rozhodně nepůsobí špatně, hra stále dělá dojem jedné z nejlépe vypadajících syrových akcí současnosti. A také ji stále najdete na předních příčkách v hitparádách předobjednávek.

Z tiskové zprávy:

Neil Druckmann, Director, The Last of Us Part II k tomu prohlásil:

„Několik posledních týdnů bylo rušných a díky novému datu vydání a dokončenému vývoji The Last of Us Part II jsme nyní jen něco málo přes měsíc od data vydání 19. června 2020. Abych pravdu řekl, je to neskutečný pocit. Tento projekt představuje nejen roky tvrdé práce a vášně od všech tady v Naughty Dog, ale pokračování cesty, která začala s Ellie, Joelem a každým z vás před sedmi lety. I přes těch několik zvratů jsme šťastní, že jste s námi prožívali každý krok. Vaše nadšení a podpora znamená mnoho pro všechny zde ve studiu."

Jsme v poslední fázi, než dorazí do vašich rukou The Last of Us part II a těšíme se, že se s vámi nyní můžeme podělit o úplně nový Story Trailer, který vám poskytne krátký náhled na další kapitolu příběhu Ellie a Joela.

Hra u nás vychází s českými titulky.

Objednat si ji můžete v Xzone, kde k ní dostanete také dva exkluzivní dárky.

The Last Of Us Part II - Story Trailer
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama