Novinka The Last of Us Part II – vývojářský deníček o lokacích

The Last of Us Part II – vývojářský deníček o lokacích

Martin Zavřel

Martin Zavřel

48
Platformy PlayStation PlayStation 4

Zjistěte více o novém prostředí, frakcích a hrozbách.

Reklama

Čtvrtý a závěrečný díl ze série vývojářských deníčků se zaměřuje na herní svět a různé oblasti i nepřátelské frakce v něm, od Zjizvenců přes příslušníky "Washington Liberation Front" (WLF neboli Vlci) až po zmutovaná monstra, od těch již známých až po nové mutace. Ve videu je kromě jiného zmíněno a ukázáno, jak spolu Zjizvenci komunikují pomocí signálů hvízdáním, nebo jak musíte řešit každý zásah šípem, který utrpíte.

Z tiskové zprávy:

Dnes bylo zveřejněno čtvrté a poslední video ze série, která popisovala klíčové aspekty očekávané PlayStation 4 exkluzivity The Last of Us Part II.

Poslední video s názvem „Inside the World“ se věnuje samotnému prostředí ve hře a jeho rozmanitosti. S komentářem Neila Druckmanna (Game Director) či Halley Gross (Lead Narrative) se dozvíte, proč a jak jsou různá prostředí ve hře nebezpečná či naopak bezpečná. Ve videu je také ukázáno poměrně velké množství „concept art“ vizualizací, které používali vývojáři ze studia Naughty Dog při vývoji tohoto dosud největšího světa, jaký kdy ve své bohaté historii vytvořili.

Hra vychází s českými titulky 19. června a můžete si ji objednat v Xzone.

The Last of Us Part II – vývojářský deníček o lokacích

Naši recenzi si budete moct přečíst 12. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama