The Legend of Heroes: Trails in the Sky SC vychází v říjnu.
Novinka The Legend of Heroes: Trails in the Sky SC vychází v říjnu.

The Legend of Heroes: Trails in the Sky SC vychází v říjnu.

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Evropská PSP verze bude hned následovat.

Reklama

The Legend of Heroes: Trails in the Sky SC je titulem, který vrací do hry starší kapesní konzoli od Sony. XSEED totiž hodlá vydat PSP verzi přes PlayStation Store v Severní Americe a pro PC platformu celosvětově přes Steam a GOG.com už 29. října za cenu 29,99 dolarů. Evropská PSP verze pak má následovat.

O vývoj hry se opět postarali RPG specialisti z Nihon Falcom. Příběh začíná pouhou hodinu po závěru Legenda of Heroes: Trails in the Sky, kdy zastihneme Estelle při hledání Jozue. Její cesta přes Liberl ale není jen o hledání milovaného, ale jako Bracer Guild dostala úkol odhalit tajemství, stojící za nově vzniklou společností Ouroboros.

Hudbu opět složil slavný Sound Team jdk a má jít o vysoce kvalitní skladby, které dokonale doplňují jedno z nejpůsobivějších JRPG, které kdy bylo vytvořeno. Herní systém kombinuje strategické prvky, plánované v jednotlivých tazích, s velkým množstvím různých přizpůsobení. Nově přibyly nové arty, nová řemesla a modernizován byl i systém komb. Detailní země Liberl nabízí nové úkoly, mini hry a sběr předmětů a navštívit můžete řadu nových i dobře známých míst, která jsou zaplněny stovkami unikátních NPC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama