The Lord of the Rings: Gollum se opět odkládá
The Lord of the Rings: Gollum Novinka The Lord of the Rings: Gollum se opět odkládá

The Lord of the Rings: Gollum se opět odkládá

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři potřebují několik měsíců navíc.

Reklama

Německá společnost Daedalic Entertainment v roce 2019 oznámila, že připravuje herní adaptaci Gluma, známé postavy ze světa Pána prstenů a Hobita. Hra s přímočarým názvem The Lord of the Rings: Gollum měla vyjít už o dva roky později, nakonec však byla odložena až na letošek. Před pár měsíci jsme se skutečně dočkali odhalení data vydání, jež spadalo už na 1. září. Jenže jak se termín přibližoval, začalo být čím dál tím podezřelejší, že vývojáři nejsou příliš sdílní, co se týče záběrů z hraní. A když na ně konečně došlo v rámci akce Nacon Connect, hráči rozhodně nebyli nadšení. Vypadá to však, že vývojáři si připomínky vzali k srdci. V pondělí totiž na sociálních sítích v rámci tiskové zprávy oznámili, že hru odkládají:

Nejprve bychom rádi poděkovali za vaši trpělivost a podporu. Náš tým poslední roky pilně pracuje, aby vám přinesl zajímavý příběh zasazený do dechberoucího světa plného divů a magie.

Chceme splnit očekávání naší komunity a odkrýt neodvyprávěný příběh Gluma tak, aby ctil vizi J. R. R. Tolkiena.

Ale zároveň, abychom doručili ten nejlepší možný zážitek, jsme se rozhodli vydání The Lord of the Rings: Gollum odložit o několik měsíců. O přesném termínu vás budeme informovat v blízké budoucnosti.

Jsme vděční naší vášnivé komunitě a nemůžeme se dočkat, až se s vámi brzy podělíme o toto unikátní dobrodružství.

Daedalic Entertainment

Vývojáři rozhodně zvolili velmi opatrné vyjádření, protože nezmínili ani přesné důvody, ani nové datum vydání. To by mohlo potenciálně znamenat delší odklad než pouhých pár měsíců, jak ve zprávě prezentují. Ale budeme si muset počkat na další oficiální zprávu, nyní můžeme opravdu pouze spekulovat.

Jisté jsou stále cílové platformy, na těch by se nic měnit nemělo. Hra míří na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama