The Lost Child míří také na Switch
Novinka The Lost Child míří také na Switch

The Lost Child míří také na Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Vyjde společně s verzemi pro PlayStation 4 a PS Vitu.

Reklama

O hře The Lost Child jsme se poprvé zmínili už v polovině minulého roku. Původně se měla hra na západě objevit pouze na konzolích PlayStation 4 a PS Vita, ale její vydavatel, společnost NIS America, nakonec do výběru přidává i možnost zakoupit si titul pro konzoli Nintendo Switch.

Pokud plánujete nákup, budou verze pro PlayStation 4 a Switch vydány nejen digitálně, ale také v krabicové podobě (PS Vita verze pouze digitálně), přičemž limitovanou edici pro PS4 můžete už teď předobjednávat prostřednictvím online obchodu NIS America.

Hlavním hrdinou hry The Lost Child je okultní novinář Hayato Ibuki, který se v Tokiu při vyšetřování série tajemných sebevražd setká s podivnou dívkou. Těsně předtím jej zachvátí pocit, jako by na něj spadl černý stín a tato dívka se jej snaží zachránit. Předává mu podivné mysteriózní zařízení, které mu umožní vidět a pochytat nebeské a tajemné bytosti. Díky němu se ocitá ve světě mimo naši realitu, který je domovem strašlivých příšer a nebeských bytostí. Před sebou má záhadný dungeon Layers, kde musí zjistit více o svém novém přístroji. Cesta, kterou se ale vydá, může rozhodnout o osudu našeho světa...

Walking Among Gods

Postavy

Zdroj: NIS America

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama