The Lost Child dorazí příští rok na západ!
Novinka The Lost Child dorazí příští rok na západ!

The Lost Child dorazí příští rok na západ!

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

NIS America už pracuje na lokalizaci nového dungeon RPG.

Reklama

Hayato Ibuki je redaktorem jednoho z časopisů. Momentálně se zajímá o případ sebevraždy člověka, který na nádraží Shinjuku skočil pod vlak. Uprostřed svého vyšetřování ale náhle padá na koleje s pocitem, jako by na něj zatlačil záhadný černý stín. Stejně tak podivně se ale objevuje krásná žena jménem Barcia (dabing Miyuki Sawashiro), zachraňuje mu kůží a podává kufr. Jenže to nebylo obyčejné zavazadlo, ale Pandořina skříňka, která neměla být nikdy otevřena.

Uvnitř se nachází Demon Gun Gangour, nástroj, který dokáže chytnout a zotročit démony a padlé anděly. Hayato se nerozhoduje a díky schopnostem zbraně převezme kontrolu nad několika démonickými sluhy. Společně s dívkou jménem Rua (dabing Rikako Yamaguchi), která si říká anděl, objevuje Hayato stopy tajemných událostí, objevujících se různě ve městě a po celé zemi. A podaří se jim také najít tajemnou krásnou ženu, která mu onen kufr dala.

RPG The Lost Children vyšlo v Japonsku pro PlayStation 4 a PS Vitu 24. srpna. Pro západ připravuje společnost NIS America lokalizaci s plánem vydat hru někdy v příštím roce. Verze pro PS Vitu bude vydána pouze digitálně, ale pro PlayStation 4 bude uvolněna i limitovaná edice s kopií hry, oficiálním soundtrackem, oficiálním artbookem a zabalená ve sběratelské krabici. Už teď ji můžete předobjednat na NIS America Online Store.

Oznamovací trailer

Launch trailer pro Japonsko

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama