The Old Republic dostalo další update
Star Wars: The Old Republic Novinka The Old Republic dostalo další update

The Old Republic dostalo další update

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

7

Stále populárnější onlinovka ze světa Star Wars se dočkala v pořadí již druhého obsahového rozšíření, které je již nyní možné stahovat.

Reklama

Kromě toho, že Legacy update povýší vaši hru na verzi 1.2 se rovněž postará o implementaci PvP Warzone Rankings, gildových bank či systému Legacy, jenž vám nyní umožní spojovat nejrůznější postavy do jednoho rodokmenu.

To mimo jiné slouží k odemknutí a sdílení speciálních schopností a samozřejmě k detailnějšímu přizpůsobení postavy odemknutím různých druhů kterékoliv třídy. A svou stopu Legacy zanechá i na lodích, kam přibudou třebas palubní poštovní schránky.

Ale to není všechno, mezi další obsah Legacy patří:

Flashpoint: Lost Island; pokračování flashpointu Kaon Under Siege z updatu 1.1 – Rise of the Rakghouls. Hráči musí přežít na nebezpečném ostrově na planetě Ord Mantell při hledání stop po rakghoulském viru, jehož epidemie zachvátila Tionskou hegemonii.

Operation: Explosive Conflict vyšle skupinu osmi nebo šestnácti hráčů za Impérium či Republiku do nové zóny na planetě Denova, kde zrádci a žoldáci prodávají vzácný výbušný nerost baradium. Hráči se musí utkat s hordami droidů, žoldáků a vražedných tvorů, usilujících o dobytí planety a ovládnutí cenných přírodních zdrojů.

Warzone: Novare Coast proti sobě postaví dva týmy ve velkolepé bitvě o kontrolu nad několika minometnými pozicemi, odkud lze účinně bombardovat nepřátelské základny. Stejně jako válečná zóna Huttball, lze také Novare Coast hrát na bázi Republika versus Impérium nebo s hráči stejné frakce bojujícími proti sobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama