The Order: 1886 je vytvořené ve světě vhodném pro pokračování
The Order: 1886 Novinka The Order: 1886 je vytvořené ve světě vhodném pro pokračování

The Order: 1886 je vytvořené ve světě vhodném pro pokračování

Michal Burian

Michal Burian

18

„Za vývojem The Order: 1886 je spousta práce, aby z toho byl pouze jeden titul.“

Reklama

V nadcházející akci The Order: 1886 zažijeme prý jedinečnou vizi viktoriánského Londýna, kde lidé pomocí pokročilých technologií bojují proti silnému starověkému nepříteli. Vžijete se do Galahada, člena elitního řádu rytířů, který se zapojí do války trvající již celá staletí. Právě on rozhodne o dalším směřování celého světa.

The Order: 1886 rozhodně nevypadá na špatnou hru. O zákulisí vývoje se rozpovídal Ru Weerasuriya, generální ředitel Ready at Dawn. Ten jasně řekl, že mají v plánu pokračování. Podobnou informaci bychom čekali spíše po vydání.

„Přemýšlíme o dalších hrách, které nabídnou jiné věci. Pravdou je, že nikdy nevytváříme svět pro jeden titul. Vytváříme ho tak, aby se dal použít pro více než jednu hru. Za vývojem The Order: 1886 je spousta práce, aby z toho byl pouze jeden titul,“ prozradil Weerasuriya pro Polygon.

Později se rozpovídal i o tom, jak vlastně The Order: 1886 začal vznikat. Nápad na akci ve viktoriánském Londýně měli už dlouho, nechtěli ale nic uspěchat a čekali na správnou chvíli. Ta nastala s příchodem konzole PlayStation 4. Právě ta dokáže zvládnout fyziku v Dawn Engine 4.0.

„Čekali jsme na správnou chvíli. The Order: 1886 jsme mohli vytvořit již dříve, ale nechtěli jsme. Konzole nebyla pro naši hru připravena.“ Když se ale začalo mluvit o PS4, tak Weerasuriya přišel do Sony Santa Monica a řekl jim, že nastal správný čas pro The Order: 1886. Podobně to bylo s God of War: Chains of Olympus a God of War: Ghost of Sparta.

S The Order: 1886 chtějí dát hráčům hru, u které se budou cítit, že jsou stále součástí příběhu. Dopomoci k tomu mají různé mechaniky.

Tak teď už záleží pouze na hráčích, pokud se bude The Order: 1886 dobře prodávat, tak se v budoucnu dočkáme pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama