The Order: 1886 nabídne pouze jedno zakončení
The Order: 1886 Novinka The Order: 1886 nabídne pouze jedno zakončení

The Order: 1886 nabídne pouze jedno zakončení

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29

Potvrdili to autoři hry, Ready at Dawn. Také brání přítomnost quick-time eventů.

Reklama

Pokud jste se těšili na složité rozhodování, větší množství konců a z toho plynoucí podpoření znovuhratelnosti, zklameme vás. Očekávaná, PlayStation 4 exkluzivní TPS The Order: 1886 bude obsahovat jeden jediný přesně stanovený konec. To jen podporuje tvrzení o naprosté linearitě a filmovému ražení hry.

,,Jde o lineární zážitek řízený příběhem. Máme tu nějaké větvení příběhu a občas bude umožněno dělat něco více způsoby, ale snažíme se držet jednoho celistvého příběhu s jedním, jasně daným zakončením,” nechal se slyšet Marc Tundorf pro GamingBolt.

Ta samá osoba se také rozpovídala o kontroverzním systému QTE (quick-time eventů, sekvencí kde v rychlém sledu mačkáte tlačítka zobrazená na obrazovce), který by měl v The Order: 1886 zaujmout významnou roli. To je proti srsti mnohým hráčům, je totiž obecně známé, že si hráči s QTE příliš netykají a jejich přítomnost je obvykle spíše k zlosti (navíc pokud jsou špatně zpracovány, jsou to opravdová muka, viz Day One: Garry’s Incident). Tundorf ale uklidňuje, rozhodně bychom se s nimi neměli setkávat na každém rohu. Otázka byla směřována především na frekvenci jejich využití.

,,Na to nemám žádnou přesnou odpověď, ale jednou za 3-4 minuty?…Ne! Tak často, jak bude nutné…Existuje spousta druhů QTE. Jsou tu klíčové, například pro poražení bosse, ale jsou tu i některé jen tak pro zpestření boje s obyčejnými nepřáteli, které učiní boj zajímavějším a efektnějším. Pak jsou tu drobnosti jako otevírání dveří a tak dále. Ve hře jich pár potkáte, tolik, kolik je potřeba, ale nezešíleli jsme jako: ‘Oh! 4 minuty bez QTE, můj ty bože, dělejte, nacpěte tam nějaký, ahhh! Co budeme dělat?!’ Tak to není. Najdete je tam, kde to považujeme za vhodné a myslíme, že se u nich bude hráč bavit.”

Jestli tato rozhodnutí učiní hru lepší či horší, to už je na vkusu hráče. Každopádně se máme v únoru 2015 na co těšit. The Order: 1886 bude možná lineární a filmová akce, ale doufejme jaksepatří strhující jízda!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama