The Outer Worlds od Obsidianu působí naprosto úžasně
The Outer Worlds Novinka The Outer Worlds od Obsidianu působí naprosto úžasně

The Outer Worlds od Obsidianu působí naprosto úžasně

Jan Kalný

Jan Kalný

18
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Tohle vypadá na jízdu, kterou bude chtít ignorovat jen málokdo.

Reklama

Vývojáři Falloutu: New Vegas, Obsidian Entertainment, mají stále napilno, jak se zdá. Jejich izometrické RPG Pillars of Eternity II: Deadfire vyšlo teprve před půl rokem, ale už nyní lákají na svůj nový projekt. The Outer Worlds od vývojářů jak Fallout: New Vegas, tak původních tvůrců Falloutu, vypadá už na první pohled prostě úžasně.

„V korporátní rovnici sloužící k dominanci jste vy nechtěnou a neplánovanou proměnnou,” hlásá oficiální popisek hry. V The Outer Worlds se máte probudit z hibernace na kolonizační lodi, která se ztratila na cestě na Halcyon, nejvzdálenější lidské kolonii a dostat se do středu konspirací a intrik s cílem Halcyon zničit a dominovat. Jak se dá čekat, příběh bude středem tohoto singleplayerového RPG a má dojít na obtížné a důležité volby.

To je ale zatím všechno, co o hře vlastně víme. Z obrázků a traileru se však dá soudit, že nás čekají různá města, otevřenější prostředí, souboje a cestování na další planety pomocí naší lodi. Potenciál se této hře rozhodně upřít nedá a čekat jí můžeme na PC, PS4 a Xbox One snad již příštím rokem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama