The Phantom Limb DLC pro LEGO Star Wars: The Force Awakens odhaluje galaktickou záhadu
LEGO Star Wars: The Force Awakens Novinka The Phantom Limb DLC pro LEGO Star Wars: The Force Awakens odhaluje galaktickou záhadu

The Phantom Limb DLC pro LEGO Star Wars: The Force Awakens odhaluje galaktickou záhadu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Přídavek je už nyní k dispozici zdarma pro PS4 a PS3, v listopadu bude k dostání na dalších platformách.

Reklama

Majitelé PS4 a PS3 verzí LEGO Star Wars: The Force Awakens se mohou od včerejška těšit z bezplatného DLC The Phantom Limb Level Pack. To má odhalit velkou galaktickou záhadu - jak přišel droid C-3PO (neboli Threepio) k červené ruce, kterou vidíme ve filmu Síla se probouzí?

Tento příběh už odvyprávěl jeden z komiksů Star Wars, ale nově ho můžete zažít i v kostičkované podobě. Za předpokladu, že máte konzoli PlayStation, protože The Phantom Limb Level Pack je jedna z těch mnoha exkluzivit v rámci multiplatformních her, nad jejichž významem zůstává rozum stát.

Exkluzivita je naštěstí dočasná, i když majitelé hry na ostatních platformách si budou muset počkat poměrně dlouho, konkrétně do 7. listopadu.

V tuto chvíli není ani jasné, zda bude DLC i na ostatních platformách zdarma a kde všude bude vlastně k dostání. Season Pass a jednotlivá placená DLC však vychází jen ve verzích pro PC, PS4, PS3, Xbox One a Xbox 360, takže se dá očekávat, že přídavek v listopadu zamíří jak na oba Xboxy, tak na PC.

Sony má v zásobě ještě jednu časovou exkluzivitu, a to na přídavek Droid Character Pack. Jeho exkluzivita pro změnu končí 26. září.

Zatím můžeme dál spekulovat, jestli je The Phantom Limb, což je i název zmíněného komiksu, skutečně odkazem na Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, v němž má koneckonců hlavní protagonista Venom Snake také červenou prostetickou levou ruku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama