The Prequel Trilogy Character Pack pro LEGO Star Wars přivede zpět staré známé
LEGO Star Wars: The Force Awakens Novinka The Prequel Trilogy Character Pack pro LEGO Star Wars přivede zpět staré známé

The Prequel Trilogy Character Pack pro LEGO Star Wars přivede zpět staré známé

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Součástí DLC je Darth Maul, zraněný Anakin Skywalker, Padmé Amidala, Jango Fett nebo Jar-Jar Binks.

Reklama

Vývojáři z TT Games ukázali první z placených dodatečných balíčků pro LEGO Star Wars: The Force Awakens. Název The Prequel Trilogy Character Pack, který napovídá, že s tímhle přídavkem dorazí do hry řada starých známých z filmové trilogie, která vznikala mezi roky 1999 až 2005. Tedy z epizod Skrytá hrozba, Klony útočí a Pomsta Sithů.

Nechybí tak Darth Maul (verze ze seriálu The Clone Wars), zraněný Anakin Skywalker, Padmé Amidala, věčně otravný a nenáviděný Jar-Jar Binks, Watto, nájemná lovkyně Zam Wessel, kapitán Panaka nebo Jango Fett. Součástí DLC je také miniatura žluté stíhačky Naboo, kterou můžete řídit. Přídavek vychází během dnešního dne, už nyní je k dispozici na Xboxu za 50 Kč a zbylé platformy se snad dočkají v následujících hodinách.

Více o dodatečném placeném obsahu pro LEGO Star Wars: The Force Awakens, který kromě postav zahrne i několik nových úrovní, se dozvíte ve starší novince. Jen pozor na informaci, že DLC vyjdou pouze pro verze hry na PC, PS4, PS3 Xbox One a Xbox 360. Platí to jak o jednotlivých přídavcích, tak o celém Season Passu.

Dnes vychází také přídavek The Freemaker Adventures Character Pack, který pro změnu nabízí postavy ze stejnojmenného animovaného seriálu. Titulní obrázek obou DLC byl poprvé k vidění na letošní akci Star Wars Celebration a najdete ho i na konci této novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama