The Quarry Novinka The Quarry je duchovní nástupce Until Dawn

The Quarry je duchovní nástupce Until Dawn

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Ve hře prožijeme poslední noc letního kempu v kůži 9 teenagerů.

Reklama

Jak jsme psali včera, studio Supermassive Games oznámilo novou hororovou hru The Quarry, kterou vydá společnost 2K. Ačkoli jsme se ve středu dočkali prvních informací, na plnohodnotné odhalení v čele s trailerem přišlo až dnes.

Z ukázky a také z oficiálních stránek jsme se dozvěděli, že se ujmeme 9 teenagerů, kteří tráví svou poslední noc na letním táboře. Ještě však netuší, jaké hrůzy na ně čekají.

Pokud na vás hra z popisu a traileru působí velmi podobně jako Until Dawn, tak není divu. Za hrou stojí creative director této PlayStation exkluzivity z roku 2015 Will Byles. The Quarry je tak v podstatě jejím duchovním nástupcem.

Autoři opět slibují silný zážitek, který budeme moct ovlivnit našimi volbami. Půjdete prozkoumat křik, který se ozývá z lesa, nebo se raději budete držet zpátky? Zachráníte svého kamaráda, nebo raději sami utečete? Kdo přežije a kdo už ne, bude záležet pouze na vašich rozhodnutích.

Těšit se podle vývojářů můžeme na filmové zpracování a výborné herecké výkony v podání hollywoodských hvězd. Hra bude mít nastavení obtížnosti pro všechny mechaniky, aby si ji mohl užít jakýkoli hráč. A navíc nemusí být sám. Titul si totiž můžeme zahrát až se 7 přáteli online, v tomto případě se o jednotlivých rozhodnutích hlasuje. Je zde samozřejmě také možnost lokální kooperace.

The Quarry vychází 10. června letošního roku na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama