The Secret World odhaluje první DLC
Novinka The Secret World odhaluje první DLC

The Secret World odhaluje první DLC

Michal Burian

Michal Burian

3

Funcom oznámil, že se ke konci července můžeme těšit na první dodatečný obsah pro nové atmosférické MMO The Secret World.

Reklama

DLC ponese název Unleashed a budeme si jej moci stáhnout už 31. července. Přinese s sebou nové mise, mód Nightmare pro dva dungeony (Ankh a Hell Fallen) a nakonec i online obchod.

Funcom se nedávno nechal slyšet, že pro své MMO hodlá udržovat mohutnou podporu a uvolňovat časté dodatečné obsahy. Vypadá to, že svůj slib hodlá plnit.

Mise

Carter Unleashed – akcí napěchovaná mise, odehrávající se v akademii Innsmouth, kde se hráči dozví více o nesmírně obdařeném studentovi Carterovi. Ten totiž bude potřebovat pomoc při kontrole svých schopností, které se začínají vymykat kontrole.

Crime and Punishment – autor hororových románů Sam Kreig přijel na ostrov Solomon, aby napsal své nejnovější dílo. V jeho románech se však schovává více, než se zdá a hráč musí prozkoumat okolí ostrova a zjistit, co se skrývá za jeho temnou minulostí.

Hell & Bach – reportér Daniel Bach je na pokraji velkého příběhu, díky kterému zajisté vyhraje Pulitzerovu cenu. Své pátrání o tajemném přízrakovi Theodora Wickera však zavede příliš daleko a hráč musí cestovat v čase, aby odhalil pravý původ ducha.

Funeral Crasher – Eleanor Franklin je ve své obřím domě o samotě s kočkami a duchy. A ti se začínají probouzet. Hráč musí zajistit okolí a ochránit paní domu před nebezpečím.

The 3rd Age – existovaly doby před tou naší. Doby, které jsou hluboko skryty před písky Egyptu. Vydejte se do písečné země a vyšetřete záhadu devíti ochránců.

Red Handed – ve šlápějích svého otce se doktor Varias snaží vyřešit záhadu červené ruky. Proč byla pod opuštěnou plání postavena tajemná laboratoř? Co se zde stalo? A jak je do toho zapleten Variasův otec? To a mnohé další čeká na odhalení.

Obchod

Nový online obchod nyní dovolí hráčům prodávat, vyměňovat a kupovat rozličné předměty bez ohledu na to, kde se hráči nachází. Obchod bude integrovanou součástí světa The Secret World a propůjčí hráčům více svobody v přizpůsobení jejich hrdinů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama