The Secret World se na jaře změní na Secret World Legends
Novinka The Secret World se na jaře změní na Secret World Legends

The Secret World se na jaře změní na Secret World Legends

Michal Burian

Michal Burian

7

Nepůjde o masivně multiplayerovou hru, ale o free-to-play titul sdílející původní svět. Přinese přes sto hodin dlouhý příběh, který budete moci hrát sami nebo s kamarády.

Reklama

Před měsícem se společnost Funcom pochlubila s plánem přepracovat a tím oživit masivně multiplayerový RPG titul The Secret World, na který se dost rychle zapomnělo. Dnes jsme se dočkali důležitých podrobností.

Lidé ze studia Funcom chtějí The Secret World na jaře oživit prostřednictvím Secret World Legends. Tenhle projekt je popisován jako free-to-play hra sdílející svět původního The Secret World, který nabídne přes sto hodin dlouhý příběh. Podle vývojářů jde o novou éru, která je vhodná pro nováčky i fanoušky, aby se vydali na svou vlastní cestu. Tu si mohou vychutnat zcela sami nebo s přáteli v multiplayeru. Rozhodnutí je pouze na vás.

Jinak bude Secret World Legends totožné. Opět na hráče čeká boj v tajné válce proti temnotě, kde stojí Ilumináti, Draci a Templáři, kteří jsou zároveň rozděleni vlastními mocenskými ambicemi. V průběhu dobrodružství budete moci prozkoumat Londýn, Soul, New York a další místa jako jsou temné lesy Transylvánie, spálené pouště Egypta nebo malé pobřežní město v Nové Anglii. Navštívíte místa inspirována reálným světě, která jsou pod náporem tvorů z mýtů a legend. Ještě předtím si vytvoříte svou unikátní postavu a přizpůsobíte si ji podle vašich představ. Nechybí arzenál zbraní, oblečení a mnoho dalšího.

Podle všeho bude Secret World Legends dost podobné původní hře. Jisté je, že bude kompletně zdarma. Zaujala vás hra? Můžete se přihlásit do bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama