The Secret World slibuje tuny nového obsahu
Novinka The Secret World slibuje tuny nového obsahu

The Secret World slibuje tuny nového obsahu

Michal Burian

Michal Burian

11

Funcom je zatím se startem svého nejnovějšího fantasy RPG nesmírně spokojen a slibuje fanouškům, že se máme těšit na spousty a spousty dodatečného obsahu a novinek.

Reklama

„Měli jsme skvělý první týden a jsme potěšeni, že šlo zatím všechno jako po másle,“ nechal se slyšet Ragnar Tornquist, kreativní ředitel studia, na oficiálním blogu. „Samozřejmě jsme neminuli několik bugů a chybek, které se snažíme co nejrychleji opravit, celkově je ale hra v pořádku a hráči jsou s ní neuvěřitelně spokojeni.“

Kromě chvalozpěvu se naštěstí Tornquist zmínil i o připravovaných přídavcích a herním obsahu, který plánuje Funcom vydávat zcela zdarma, navíc dost frekventovaně.

„Budeme vydávat čerstvý obsah a dodatky pro naše předplatitele regulérně, navíc zcela zdarma. První update připravujeme na 31. července a více detailů odhalíme v nadcházejících dnech. Těšte se i na příjemná překvapení,“ dodal Tornquist.

A co pro nás chystá tajemný svět v budoucnu? Například dodatečné mise, nové zbraně, raidy, větší možnosti úprav postavy, PvP dungeony a mnohé další. Podle všeho to myslí Funcom s podporou smrtelně vážně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama