The Surge 2 vyjde v září
The Surge 2 Novinka The Surge 2 vyjde v září

The Surge 2 vyjde v září

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Aktualizace: Datum vydání potvrdil vydavatel.

Reklama

Aktualizace: Společnost Focus Home prostřednictvím tiskové zprávy dnes potvrdila, že The Surge 2 vyjde 24. září na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Příští týden se snad dočkáme nových informací a gameplay záběrů v rámci E3.

Původní zpráva: Za týden na E3 bychom se mohli nové informace o pokračování akčního hardcore RPG titulu The Surge od studia Deck13 a společnosti Focus Home. Nasvědčuje tomu aktualizace produktové stránky hry na Microsoft Store, kde je nově u The Surge 2 uváděno, že vyjde 24. září letošního roku.

Za předobjednávku The Surge 2 máte získat balíček kosmetických věcí a mj. i oblíbenou zbraň Warrena z jedničky: Cutter.

Podle popisku v obchodě Microsoft nás The Surge 2 zavede do takzvaného Jericho City, které je zasaženo tajemnou bouří. Čelit máme vojákům a robotům, kteří se vymknuli kontrole. Vývojáři jinak mají těžit ze systému z jedničky a ještě více vylepšit boj s nepřáteli, kde opět bude záležet na tom, na jakou část protivníka se při útoku zaměříte.

Z dřívějška víme, že se z továrního komplexu přesuneme do otevřeného města, kde budou propojené oblasti. My musíme tento svět prozkoumat a splnit celou řadu hlavních a vedlejších úkolů a při tom spolupracovat s NPC.

Autoři se zaměří rovněž na obtížnost a umělou inteligenci. Nepřátelé se mají přizpůsobovat hráči a ve skupinovém boji spolupracovat. S tím souvisí i nové typy protivníků, včetně těch, kteří nejsou vybaveni speciálním oblekem.

The Surge 2 je ve vývoji pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama