The Vanishing of Ethan Carter je nově k dispozici i pro Switch
The Vanishing of Ethan Carter Novinka The Vanishing of Ethan Carter je nově k dispozici i pro Switch

The Vanishing of Ethan Carter je nově k dispozici i pro Switch

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Nintendo Switch Switch

Vizuálně působivá, mysteriózní návštěva Red Creek Valley je přístupná na další platformě.

Reklama

Projekt The Vanishing of Ethan Carter, kříženec adventury a walking simulátoru, který se může pyšnit jedním z nejkrásnějších a nejdetailnějších prostředí posledních let, si v minulosti našel cestu na PC, PS4 a Xbox One. V průběhu včerejšího dne však poměrně překvapivě zamířil na další platformu, a to Swtich.

Port hry, která vznikla v polském nezávislém studiu The Astronauts, v němž aktuálně pracují na střílečce Witchfire, má na svědomí zejména tým ze společnosti SPIN Software. Ten se postaral již o port na Xbox One, přičemž verze pro Switch byla vyvíjena ve spolupráci se zaměstnanci The Astronauts. Dle slov tvůrců mají na její existenci značný podíl také kvality enginu Unreal 4, který The Vanishing of Ethan Carter pohání (původní PC verze z roku 2014 využívá Unreal Engine 3).

Vývojáři také přiznávají, že ve srovnání s ostatními verzemi museli kvůli možnosti dostat hru na Switch učinit jisté kompromisy, ale přesto slibují kvalitní zážitek a dostatečnou vizuální stránku v obou režimech aktuální konzole od Nintenda. O tom, že The Vanishing of Ethan Carter výrazně neztrácí ani na další a hardwarově slabší platformě nic ze své krásy, dokazuje série oficiálních screenshotů, pořízených v dokovacím režimu Switche.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama