The Walking Dead: The Telltale Definitive Series nabídne všechny sezóny s bonusy
Novinka The Walking Dead: The Telltale Definitive Series nabídne všechny sezóny s bonusy

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series nabídne všechny sezóny s bonusy

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Trojice sběratelských balíčků obsahuje třeba kšiltovku Kennyho, plyšového maskota nebo sošku Leeho a Clementine.

Reklama

Epizodická sága The Walking Dead od Telltale Games sice skončila vydáním poslední epizody The Walking Dead: The Final Season, ale studio Skybound Games, které převzalo otěže vývoje po uzavření Telltale, s ní ještě není tak úplně hotové. Nově totiž došlo na oznámení The Walking Dead: The Telltale Definitive Series. Jedná se o speciální balíček všech čtyř sezón, tedy The Walking Dead, The Walking Dead: Season Two, The Walking Dead: A New Frontier a The Walking Dead: The Final Season, doplněných o DLC 400 Days pro první sezónu a spin-off The Walking Dead: Michonne.

The Telltale Definitive Series bude od září k dispozici na PS4, Xbox One a PC (samozřejmě jen přes Epic Store) a slibuje nejúplnější a nejvyladěnější zážitek ze série vycházející z díla Roberta Kirkmana. 23 epizod, jež dohromady slibují zhruba 50 hodin herní doby, doplní grafická vylepšení, bonusy umožňující nahlédnout do zákulisí vývoje nebo věrnou předělávku hlavního menu jednotlivých sezón.

Na webu společnosti Skybound lze objednat trojici speciálních sběratelských balíčků. Standardní Protector Pack vás vyjde na 99,99 amerických dolarů a kromě všech čtyř sezón, DLC 400 Days, Michonne a digitálních bonusů obsáhne ještě tričko School for Troubled Youth, kovové odznaky Clementine a Leeho, kšiltovku Kennyho, plyšáka maskota Disco Broccoli a matrjošky zpodobňující vyrůstající Clementine.

O poznání nákladnější je Guardian Pack za 249.99 dolarů, v němž kromě veškerého obsahu Protector Packu najdete ještě sošku, na níž Lee ochraňuje Clementine, a kresbu od komiksového kreslíře Erica. To všechno je zabalené v krabici s podpisy vývojářů. Třetí a již vyprodanou specialitou je Signature Pack v ceně 349,99 dolarů, omezený na 100 kusů. Obsahově je tento balíček shodný s Guardian Packem, ale zmíněná kresba je jen v rámci této edice podepsána vývojáři, dabéry a samotným Robertem Kirkmanem.

Na podrobnosti ohledně případné dostupnosti The Telltale Definitive Series a digitálních bonusů či zlepšováků mimo tyto tři sběratelské balíčky si každopádně budeme muset ještě počkat. Skybound Games z nějakého důvodu zatím hovoří jen o sběratelských edicích, ne o možnosti využít The Telltale Definitive Series jako běžně dostupnou kolekci všech sezón The Walking Dead, kterou si bude moci každý pořídit alespoň digitálně za rozumnou cenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama