The Witcher: Battle Arenu obohatil Succubus
Novinka The Witcher: Battle Arenu obohatil Succubus

The Witcher: Battle Arenu obohatil Succubus

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Nejnovější update mobilní MOBA hry na motivy Zaklínače přidal prvního nového hrdinu, Succuba.

Reklama

Při vydání velmi povedené, bezplatné mobilní hry The Witcher: Battle Arena vývojáři slíbili, že v budoucnu přidají nový obsah, který zahrne především nové mapy a hratelné hrdiny. Na mapu dosud nedošlo, ale na hrdinu ano. A jde o pěkně nebezpečnou bestii.

Devítku původních hrdinů totiž doplnil Succubus. Představte si jakéhosi křížence mezi pěkně vyvinutou ženskou a čertem, který se ohání obří kosou, a máte docela dobrou představu o tom, jak Succubus vypadá. Takový tvor má přirozeně k dispozici několik zajímavých schnopností, které zahrnují vysávání energie z nepřátel i případné léčení spolubojovníků.

Patch, jehož součástí je nová postava, se věnuje také změnám ve vyváženosti mnoha in-game předmětů a přidává nové legendární skiny pro některé hrdiny. Seznam změn najdete na oficiálním webu.

Na závěr tu máme ještě koncept Succuba a několik screenshotů, které jsem osobně pořídil ve hře. Omluvte nízké rozlišení, ačkoliv se to občas nezdá, displej Sony Xperia L není zrovna macek, i na něm se však dá Battle Arena bez potíží hrát. Pro ilustraci by snad obrázky měly stačit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama